- 7.jpg (121.43 KiB) Zobrazeno 3049 x
- 8.jpg (96.38 KiB) Zobrazeno 3049 x
- 9.jpg (129.69 KiB) Zobrazeno 3049 x
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
 NO NENÍ TOTO LEPŠÍ PODÍVANÁ ... NEŽLI TA PŘEDCHÁZEJÍCÍ DOKUMENTACE O OSTUDĚ HLAVY STÁTU
 NO NENÍ TOTO LEPŠÍ PODÍVANÁ ... NEŽLI TA PŘEDCHÁZEJÍCÍ DOKUMENTACE O OSTUDĚ HLAVY STÁTU  

Vazounek a Anička
 Vazounek a Anička   

,ale nie o tom chcem zaviesť reč,ale ako sa popri autách a hudbe zaujímam o hercov,vždy som vedel,že slovenský hlas otcovi rodiny- Gejzovi Miazgovi požičal bábkoherec Jozef Skovay,ale nevedel som nikdy,ktorý to je,podľa tváre.Až dnes som objavil jeho fotku na NETe a musel som sa zasmiať,ono si ho fakt na dabing Gejzu nevybrali náhodou,naozaj mi ro v reále pripomína dosť výrazne
 ,ale nie o tom chcem zaviesť reč,ale ako sa popri autách a hudbe zaujímam o hercov,vždy som vedel,že slovenský hlas otcovi rodiny- Gejzovi Miazgovi požičal bábkoherec Jozef Skovay,ale nevedel som nikdy,ktorý to je,podľa tváre.Až dnes som objavil jeho fotku na NETe a musel som sa zasmiať,ono si ho fakt na dabing Gejzu nevybrali náhodou,naozaj mi ro v reále pripomína dosť výrazne  

Akoby Gejzovi z oka vypadol.
  Akoby Gejzovi z oka vypadol.chvilu mě to dalo než jsem na to přišeltomask píše:Nedávno mně pobavilo toto, na ústecku jse mi podařilo odfotit asi tajný projekt.

to je dobrý,to jsem zvědavej co na něm bude lepšíí

Lepší bude asi jenom jméno18lukin18 píše:chvilu mě to dalo než jsem na to přišeltomask píše:Nedávno mně pobavilo toto, na ústecku jse mi podařilo odfotit asi tajný projekt.

Ja mam espero tak vysoko aj bez odlahceniaLordMMX píše: Ivan spomínal odľahčenie nexie, tak ma napadlo že ukážem ako jeden známy odľahčil svoje espero
 , teda skoro, predku este kusok chyba
, teda skoro, predku este kusok chyba  .
.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |