Taky ani ťukPetr S. píše:Peha určitě ne.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
tomask píše:Když byl minisrazík Brno, tak se při nás chevroleťáků zastavili kluci s malýma Škodovkama.
Autičko vypadá fakt šikovně, pro ženy na přesun a na schoping ideálni.
 Jinak bych do něj šla.Nízká pojistka a zpotřeba super na dnešní dobu
 Jinak bych do něj šla.Nízká pojistka a zpotřeba super na dnešní dobu 

,ˇpri kúpe Šunkovca za cenu o 30 000 Kč nižšiu dostane človek plnohodnoté, 5 dverové auto.
 ,ˇpri kúpe Šunkovca za cenu o 30 000 Kč nižšiu dostane človek plnohodnoté, 5 dverové auto.alvin píše:na Šunkovca nemá,ani sa to nedá naraz vysloviť a tá cena je priam hanebná

,ˇpri kúpe Šunkovca za cenu o 30 000 Kč nižšiu dostane človek plnohodnoté, 5 dverové auto.
http://www.chevrolet.cz/modely/novy-spark/
 To máš rech Alvin .
 To máš rech Alvin .  
 ,u nás jezdili v počtu 5ti kusů,předváděčka,taky jsem měl pocit že trošku"zaspali"
 ,u nás jezdili v počtu 5ti kusů,předváděčka,taky jsem měl pocit že trošku"zaspali"  

Škoda
  Škoda  

Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas ,začne predávať u nás,nakoľko sa to vyrába v BA,mohlo by sa to ale po d iným logom a názvom,nie neokomunistickým okrídleným šípom a ako šKOMda Cicinko
 ,začne predávať u nás,nakoľko sa to vyrába v BA,mohlo by sa to ale po d iným logom a názvom,nie neokomunistickým okrídleným šípom a ako šKOMda Cicinko  

,ale povedzme ako SEAT AROSA SK, či špecialny nazov ako VW DANUBE a pod,lebo "značka" šKOMda neprekročí nikdy svoj tieň,sú neprávom nadutí a ťažia z toho,že roky boli dominantnou značkou na trhu,aj to dosiahli nie kvalitou,ale byrokratickými nariadeniami a ich stratégia je odjakživa vydávať hrable (hrábě) za kombajn,už som to x kraát rozoberal a podložil konkrétnymi príkladmi,to logo,ešte v červenom a zelenom mi nevadí na čele historických autobusov,patrí k histórii končiac typmi 105-130,ale v sučasnej podobe na súčasne vyrábanych typoch ho priam patologicky neznášam. FUCKbie sa mi vyslovene hnusia,ale Kokty,či SUPERBy a ROOMSTERy,ke´d už musia jazdiť po našich cestách,radšj by som ich vídaval s inými logami koncernových naozaj značiek VW,napokon v rámci koncernu VW nič neobvyklé
 ,ale povedzme ako SEAT AROSA SK, či špecialny nazov ako VW DANUBE a pod,lebo "značka" šKOMda neprekročí nikdy svoj tieň,sú neprávom nadutí a ťažia z toho,že roky boli dominantnou značkou na trhu,aj to dosiahli nie kvalitou,ale byrokratickými nariadeniami a ich stratégia je odjakživa vydávať hrable (hrábě) za kombajn,už som to x kraát rozoberal a podložil konkrétnymi príkladmi,to logo,ešte v červenom a zelenom mi nevadí na čele historických autobusov,patrí k histórii končiac typmi 105-130,ale v sučasnej podobe na súčasne vyrábanych typoch ho priam patologicky neznášam. FUCKbie sa mi vyslovene hnusia,ale Kokty,či SUPERBy a ROOMSTERy,ke´d už musia jazdiť po našich cestách,radšj by som ich vídaval s inými logami koncernových naozaj značiek VW,napokon v rámci koncernu VW nič neobvyklé  

a napokon Daewoo a Chevrolet,netreba chodiť ďaleko
 a napokon Daewoo a Chevrolet,netreba chodiť ďaleko  Ako som to kdesi čítal,že platilo,platí a bude platít,že názov ŠKODA je odvodený od spojenia ŠKODA PEŇAZÍ ZA TO
 Ako som to kdesi čítal,že platilo,platí a bude platít,že názov ŠKODA je odvodený od spojenia ŠKODA PEŇAZÍ ZA TO  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |