ses ptak, oktavku ti stejne brzy nekdo lohne... teda ne ze bych ti to pralkaso píše:Tak som zistil ze Nexia je nepredajne auto.Nikto nemal zaujem.Ani nechcite vediet za kolko ju o do mna vykupil bazar.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je mi z toho na GRCANIE
Za kolik mam prodat svoji nexii?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
milosh píše:ses ptak, oktavku ti stejne brzy nekdo lohne... teda ne ze bych ti to pralkaso píše:Tak som zistil ze Nexia je nepredajne auto.Nikto nemal zaujem.Ani nechcite vediet za kolko ju o do mna vykupil bazar.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je mi z toho na GRCANIE
ze aj ja som mu vravel ze nech nejde do ochcavky
ale inak nic proti je to jeho vec
a este raz dakujem za vyfuk
- Blue Lanos
Jasne ze to musi stacit sak to je skoro min plat u nas ked to das krat 1.30conpet píše:Neboj materska bude 7000milosh píše:nechci abych splacel balik + manzelka s prckem na matersky a nemeli bysme co jist.
to uz docela jde za to valeni doma ne ?
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Přesně tak, známému včera zrovna zmizla rok stará oktávka,(za bílího dne) Takový auto nemůžeš mít bez havárky, která je solidní!!! To s Daewem, mám klidný snymilosh píše:ses ptak, oktavku ti stejne brzy nekdo lohne... teda ne ze bych ti to pralkaso píše:Tak som zistil ze Nexia je nepredajne auto.Nikto nemal zaujem.Ani nechcite vediet za kolko ju o do mna vykupil bazar.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je mi z toho na GRCANIE
Kolopo
asi tak nak, navic kdyz mam havarijniKolopo píše:Přesně tak, známému včera zrovna zmizla rok stará oktávka,(za bílího dne) Takový auto nemůžeš mít bez havárky, která je solidní!!! To s Daewem, mám klidný snymilosh píše:ses ptak, oktavku ti stejne brzy nekdo lohne... teda ne ze bych ti to pralkaso píše:Tak som zistil ze Nexia je nepredajne auto.Nikto nemal zaujem.Ani nechcite vediet za kolko ju o do mna vykupil bazar.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je mi z toho na GRCANIE
no
ono to ted je docela narocny na cas z duvodu vyzvedavani ditete takze mit 2 bych se asi roztrhnul.ale asi jednou bude
sory za odskok od tematu
a v nemecku stojej nebourany nexie kolem 500 euro (ale taky 3000)tak je to docela tezky s tou cenou
sory za odskok od tematu
a v nemecku stojej nebourany nexie kolem 500 euro (ale taky 3000)tak je to docela tezky s tou cenou
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
A kolik nubiry? Premyslim kua ze uz bych neco vetsiho koupil, ale jeste nemam nasetrenopalikx píše: a v nemecku stojej nebourany nexie kolem 500 euro (ale taky 3000)tak je to docela tezky s tou cenou
Chci ale min. rv99, klima, motor staci 1.6,combi, nejlepe stribr. nebo tmave modra barva a ne vic jak 100000km a nejlepe s LPG, to vidim tak na stovecku, no radsi bych 80litru max...
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
Re: Za kolik mam prodat svoji nexii?
sorry za oživovanie mrtvej temy, ale ja som bol blbec keď som dostal na nexiu pred 5 mesiacmi ponuku 950€ ... zato som mohol mať leganzu alebo nubiru... teraz je v nexii už toľko peňazí že ju radšej zoderiem, bo cenova ponuka pred týždňom bola 350euro...
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea