Pani, snad nie ste taky naivny a nemyslite si ze "organy" to tu necitaju.
Vybornu prilezitost vypytat si "mastny" poplatok za privretie oka urcite neopomenu.
Moderátor: Blue Lanos

po nastartovani svietila dalej a svieti doteraz.
 po nastartovani svietila dalej a svieti doteraz. .Ak zasvieti treba cyklus vypaľovania dokončiť aj za cenu zbytočne prejdených km.
 .Ak zasvieti treba cyklus vypaľovania dokončiť aj za cenu zbytočne prejdených km.  

No nic nebudu vas drazdit nebo zas bude nekdo se certit
 No nic nebudu vas drazdit nebo zas bude nekdo se certit 
radgosk píše:hanzy: kriticky musim povedat, ze presne ako pises, musime jazdit zbytocne aby sa ten DPF ukojil. len nechapem ci je toto ekologickejsie ako keby tam nebol, opat asi iba nejaka EU super vyhlaska.
ten DPF ma asi blbi soft. nabehal som cca 100km mesto, potom 100-150km mimomesto, a nasledne asi 100km kombinovane. Nechapem ako sa nedokazal ten DPF vyblaznit? Jednoznacne blbo nakodene, mohli tam dat aspon tlacitko, ze nech oznamim autu, ze idem suvisle viac ako 100km nech sa DPF zabava.
Spat k "testovaniu": kontrolka zacala na druhy den pre istotu uz blikat tak som to siel prevetrat.
Zaver:
Kludne je mozne zoparkrat ignorovat kontrolku DPF - ak trvale svieti. V mojom pripade som ju ignoroval asi 6x. Ak uz kontrolka blika, pre istotu chodte auto prevetrat ale z mojich skusenosti iba za predpokladu, ze v nadrzi mate minimalne jeden maly dielik nafty.
 Nič v zlom ale pomer bi mal byť aspoň mesto 100km a mimo mesto cca. 600km-800km ked nie viac . Za to je nafta naftou a DPF-ko DPF-kom .
 Nič v zlom ale pomer bi mal byť aspoň mesto 100km a mimo mesto cca. 600km-800km ked nie viac . Za to je nafta naftou a DPF-ko DPF-kom .  

Dimco Nubira 97 píše:PETO: PDF-ko poznáš z PC ako formát súboru toto je DPF

Oooo , už som to opravil , to z toho rožčarovania že si niekto kúpi kus dobrého auta ktoré ani poriadne nevyužije .
 Oooo , už som to opravil , to z toho rožčarovania že si niekto kúpi kus dobrého auta ktoré ani poriadne nevyužije .   Lepšie benzín z vyššou spotrebou ako nafťák a ktomu problémy s DPF ked toľko veľa nenajazdíš .
  Lepšie benzín z vyššou spotrebou ako nafťák a ktomu problémy s DPF ked toľko veľa nenajazdíš .  
 Síce ani to niekedy nezaistý jeho dostatočné vypálenie
 Síce ani to niekedy nezaistý jeho dostatočné vypálenie   .
 .| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |