parkovacie svetla
Moderátor: Blue Lanos
parkovacie svetla
nazdar chalani niekde som tu cital ze do parkovaciek davate biele diody 
mozte mi niekto o tom napisat viacej dik

mozte mi niekto o tom napisat viacej dik
- Reklama
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Já je chtěl vyměnit  za namodrale žárovičky s xenonovym plynem (byly myslim od Philips),ale zkusil sem si (jeste pred koupi tech zarovicek) vyndat parkovačku a za boha ji nemuzu vytahnout....   Tak sem se na to vykašlal...
  Tak sem se na to vykašlal...

Tak sem se na to vykašlal...
  Tak sem se na to vykašlal...1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..

to nemyslis vazne ja uz som ich menil a nemal som s tym ziaden problemT-PK píše:Já je chtěl vyměnit za namodrale žárovičky s xenonovym plynem (byly myslim od Philips),ale zkusil sem si (jeste pred koupi tech zarovicek) vyndat parkovačku a za boha ji nemuzu vytahnout....Tak sem se na to vykašlal...
tak tak. Parkovacky su jedine svetla ktore idu na espere bezproblemov vymenitgoror píše:to nemyslis vazne ja uz som ich menil a nemal som s tym ziaden problemT-PK píše:Já je chtěl vyměnit za namodrale žárovičky s xenonovym plynem (byly myslim od Philips),ale zkusil sem si (jeste pred koupi tech zarovicek) vyndat parkovačku a za boha ji nemuzu vytahnout....Tak sem se na to vykašlal...

- 
				Jirka Plzen
Parkovacie svetla
Opravdu je to problém,žárovka tam drží jako přibitá,také jsem ji nevytáhl,je celoskleněná,bál jsem se,že ji ulomím a kus tam zůstane! Je možný,že sem nešikovnej nebo je třeba nato nějaký trik??Poraďte!!

Žádnej trik v tom není občas se v té objímce jakoby zapeče a pak nejde vytáhnout už se mi párkrát povedlo ji rozlomit v ruce a to sklo jde sakra hluboko pak nezbývá nic jiného než ten zbytek nějak vypreparovat ven nejlíp tenounkým šroubovákem nebo kleštěma za ten zbytek vlákna a toho co je v té žárovičce  

- 
				kiko
vymena žiarovky
Chlapi, mne sa osvedčilo omotať sklenú časť žiarovky čiernou izolepou, stačí jedna vrstva a potom to kombinačkami uchytiť za to omotane a ťahať. Samozrejme s citom. Je to bomba - ani sa nevyšmikne, ani nepraskne. Tak dotoho!

- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš,super nápad..kiko píše:Chlapi, mne sa osvedčilo omotať sklenú časť žiarovky čiernou izolepou, stačí jedna vrstva a potom to kombinačkami uchytiť za to omotane a ťahať. Samozrejme s citom. Je to bomba - ani sa nevyšmikne, ani nepraskne. Tak dotoho!

1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..

Andy nasiel som ledky biele aj modre 72sk za saduAndy píše:piste, piste, to aj mna zaujima
http://www.cobratuning.sk sekcia obchod
dal som si ich u nas objednat mali by prist zajtra ,napisem ako to svieti
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Ja som na Lanose vymenil ziarovky za LED. Ked mi odisla parkovacka, tak som nahodou v obchode zbadal aj LEDky. Tak som namiesto ziarovecky kupil tie LEDky.
Daju sa kupit v rozlicnych farbach: cervena, zelena, modra, biela. Ja som zobral biele. Aj ked je na nich napisane, ze su biele, v skutocnosti svietia mierne do modra. Svetlo je dostatocne viditelne, ako parkovacie to staci. Pri zapnutych stretavacich je pri pohlade do reflektora vidiet trochu modreho prisvitu, svetlo vyzera zaujimavejsie, tak "futuristicky" . Neviem, co na to povedia na STK. S modrou, zelenou ci cervenou farbou by som asi nepresiel, s bielomodrym mozno ano. Kamarat minule bez problemov presiel s H4 s modrym odtienom, predpokladam, ze s bielou LED by to mohlo tiez prejst.
 . Neviem, co na to povedia na STK. S modrou, zelenou ci cervenou farbou by som asi nepresiel, s bielomodrym mozno ano. Kamarat minule bez problemov presiel s H4 s modrym odtienom, predpokladam, ze s bielou LED by to mohlo tiez prejst.
A ma to hlavne jednu velku vyhodu: tie LED vydrzia urcite dlhsie, ako je zivotnost auta. Uz ziadne vymeny (podla toho, co sa tu popisalo, tak vymena ziaroviek v espere asi nebude najlahsie. My lanosaci to mame lahucke )
 )

Daju sa kupit v rozlicnych farbach: cervena, zelena, modra, biela. Ja som zobral biele. Aj ked je na nich napisane, ze su biele, v skutocnosti svietia mierne do modra. Svetlo je dostatocne viditelne, ako parkovacie to staci. Pri zapnutych stretavacich je pri pohlade do reflektora vidiet trochu modreho prisvitu, svetlo vyzera zaujimavejsie, tak "futuristicky"
 . Neviem, co na to povedia na STK. S modrou, zelenou ci cervenou farbou by som asi nepresiel, s bielomodrym mozno ano. Kamarat minule bez problemov presiel s H4 s modrym odtienom, predpokladam, ze s bielou LED by to mohlo tiez prejst.
 . Neviem, co na to povedia na STK. S modrou, zelenou ci cervenou farbou by som asi nepresiel, s bielomodrym mozno ano. Kamarat minule bez problemov presiel s H4 s modrym odtienom, predpokladam, ze s bielou LED by to mohlo tiez prejst.A ma to hlavne jednu velku vyhodu: tie LED vydrzia urcite dlhsie, ako je zivotnost auta. Uz ziadne vymeny (podla toho, co sa tu popisalo, tak vymena ziaroviek v espere asi nebude najlahsie. My lanosaci to mame lahucke
 )
 )
					Naposledy upravil(a) vado dne úte bře 15, 2005 07:42, celkem upraveno 1 x.

V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black

Tak to jdu ted do garaže a kouknu na to...
  Tak to jdu ted do garaže a kouknu na to...