Ja mam 2010. Asi to len premenovali a urobili viac zlozite, aby zmiatli zakaznika.
  Ja mam 2010. Asi to len premenovali a urobili viac zlozite, aby zmiatli zakaznika.  
Moderátor: Blue Lanos

A až dneska jsi poslechl, že
 A až dneska jsi poslechl, že 

Nicmene ta sedmicka je pro me az magicka, shledal jsem se s ni asi tak po roce
 Nicmene ta sedmicka je pro me az magicka, shledal jsem se s ni asi tak po roce  Co se tyka zimy, minuly rok jsem rozdil vubec nepoznal, auto zralo 10++ misto obvyklych 10+, ale to bylo jen zimou a nezahratim motoru, pri delsich trasach byla spotreba (dle PP) uúplne stejna.
 Co se tyka zimy, minuly rok jsem rozdil vubec nepoznal, auto zralo 10++ misto obvyklych 10+, ale to bylo jen zimou a nezahratim motoru, pri delsich trasach byla spotreba (dle PP) uúplne stejna. potom som nahodil zimne pneu, vysiel na okresky a vysledok pri 1100km je 8,9 l/100km ... uvidime ako to bude padat dalej
 potom som nahodil zimne pneu, vysiel na okresky a vysledok pri 1100km je 8,9 l/100km ... uvidime ako to bude padat dalej  

akurat sa musim naucit radit pri tychto otackach
 akurat sa musim naucit radit pri tychto otackach  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |