Ale ted vazne, to zamrzi no spis bych rekl nase*e kdyz mate pred tak peknou dovcou

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Tak dnes som bol u doktora. Som PN. Bol som aj na polícii. Tak šofér autobusu sa priznal k vine. Ale nakoľko je už jasné že sú tam ťažké zraňenia tak nehoda je zaradena ako trestny čin. A keby že v autobuse šedí nás viac ako 6 ľudí tak je to aj všeobecne ohrozovanie.Iacobus píše:....ale podľa tejto správy to až také hrozné nebolo.

http://www.webnoviny.sk/slovensko/pri-g ... lanok.html
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas 

Ještě,že se nemohou rozmnožovat
 Ještě,že se nemohou rozmnožovat   

, kedze je to v tehlici v phersone, tam sa ani neda kladivom rozmachnut. Mne sa sice v tehlici nepretaca matica isla dolu v poriadku ale gulak, ktory je inak v poriadku a bez voli (po 235tkm na nasich cestach) sa v tehlici ani nehne. Cakal som ze sa bude pretacat ale toto je horsie. Jedine ze sa na gulaky vykaslem a vymenim len ramena
, kedze je to v tehlici v phersone, tam sa ani neda kladivom rozmachnut. Mne sa sice v tehlici nepretaca matica isla dolu v poriadku ale gulak, ktory je inak v poriadku a bez voli (po 235tkm na nasich cestach) sa v tehlici ani nehne. Cakal som ze sa bude pretacat ale toto je horsie. Jedine ze sa na gulaky vykaslem a vymenim len ramena  , ale to ma napadlo az dnes
, ale to ma napadlo az dnes  . Ja som chcel menit len silentbloky, ale kedze ich neprelisujem, rozhodol som sa vymenit cele ramena, ale bohuzial gulaky ma zastavili. A este si spominam ze som na skodovke  volakedy rozoberal prednu napravu a jeden cap som asi 100 dobre mierenymi ranami kladivom rozklepal pomaly ako "frantisek nejtek", proste ked sa rozhodne ze nepojde tak nepojde, jedine autogenom.
. Ja som chcel menit len silentbloky, ale kedze ich neprelisujem, rozhodol som sa vymenit cele ramena, ale bohuzial gulaky ma zastavili. A este si spominam ze som na skodovke  volakedy rozoberal prednu napravu a jeden cap som asi 100 dobre mierenymi ranami kladivom rozklepal pomaly ako "frantisek nejtek", proste ked sa rozhodne ze nepojde tak nepojde, jedine autogenom. ,tak že nejde ani zalepiť
 ,tak že nejde ani zalepiť  

,obul som zatiaľ dozadu zimaky a ak nepôjde spotreba vyrazne hore,bude to riešiť na začiatku,zimy,keď ceny letnych pôjdu akciovo dole
 ,obul som zatiaľ dozadu zimaky a ak nepôjde spotreba vyrazne hore,bude to riešiť na začiatku,zimy,keď ceny letnych pôjdu akciovo dole  

,popr by som kupil aj ini značku,ak by sa cena 2 priblížila k tejto jednej,ale pravda zas nienejaké šunty ako.... nebudem menovať ,napokon pri prednom náhone je zadná náprava viacmenej do počtu
 ,popr by som kupil aj ini značku,ak by sa cena 2 priblížila k tejto jednej,ale pravda zas nienejaké šunty ako.... nebudem menovať ,napokon pri prednom náhone je zadná náprava viacmenej do počtu  

,za 30 rokov,čo jazdím sa mi to dosiaľ ešte nestalo
 ,za 30 rokov,čo jazdím sa mi to dosiaľ ešte nestalo 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |