Ale Pavliku trosku rozumu je potreba vzit pri objektivnim hodnoceni,je logicke ze zamestnanci skodovky ti ji budou vychvalovat do nebes nebot maji dily a vse na auta nakredene zadarmo a pristup k servisu ale ti co delaji volny servis maji nazory scela opacne a maji ty auta radi jen proto ze maji diky nim hodne prace a penezGoose píše:Přesně jak už tu bylo psáno...mít ty peníze tak jdu do Octy,Superba nebo Yetiho...kvalita škodovek je na vysoké úrovni,mám známé kteří pracují jako mechanici ve škodovce a pak jako testovací jezdec...a všichnia si škodovky neskutečně chválí,jsou to konstrukčně dobře řešená auta a spolehlivá,bohužel je to u nás "tuctovka" kterou má každý druhý a proto se taky hodně kradou...a opravdu nechápu kde se berou názory,že je škodovka špatné auto...co se mě týče tak bych si klidně koupil i Fabii s motorem SDI...hovno to žere a ten motor je nesmrtelný...a že to má malý výkon...99% jezdím po Praze a stejně je tu z 98% 50ka takže k čemu větší výkon...navíc Fabii mi opravý každý servis a díly jsou za hubičku...jinak musim říct,že korejce bych si už nekoupil...líbí se mi Cruze ale nedělá se kombi a to je velká škoda...

Sam jsem byl u toho kdy prijel superb po 20000km s vymlacenymi rameny a nestastny s servisu skoda a to same se spojkou.
Skodovce nebo presneji VW se povedl jen motor TDI a tedy pro fandy zemedelske techniky a tuctovych aut...

Jak víte měl jsem Renaulta Espace šesti válec a tři litry v benzinu
 Jak víte měl jsem Renaulta Espace šesti válec a tři litry v benzinu   Takže každý podle vkusu a podle peněz
 Takže každý podle vkusu a podle peněz  

)) Kdy bych měla prachy tak bych si koupila tohle autíčko..POslední dobou semí moc líbí
)) Kdy bych měla prachy tak bych si koupila tohle autíčko..POslední dobou semí moc líbí