Natankoval jsem 29L a najel na to 390km z toho cca 200km s klimou.
  Natankoval jsem 29L a najel na to 390km z toho cca 200km s klimou.29 děleno 390 = 0,074 x 100 = 7,43 L
Jestli jsem počítal správně , tak je to slušný , i přes to budu dávat plyn.
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
 Natankoval jsem 29L a najel na to 390km z toho cca 200km s klimou.
  Natankoval jsem 29L a najel na to 390km z toho cca 200km s klimou. Původně tam má být levá , ale jak jsem viděl na olšovci , někteří kolegové tam pravou měli také , ještě že ty kabely jsou tak dlouhý
  Původně tam má být levá , ale jak jsem viděl na olšovci , někteří kolegové tam pravou měli také , ještě že ty kabely jsou tak dlouhý   

Všichni táhnou doprava
   Všichni táhnou doprava  

šrouby nebyly moc utažený. Po krkolomném vysazení přihrádky jsem zjistil , že jsem taky hořel
 šrouby nebyly moc utažený. Po krkolomném vysazení přihrádky jsem zjistil , že jsem taky hořel   
   respektive předchozí majitel, protože už na mě koukal odstřihnutý konektor. Takže už to mám překlemované a mohu být v klidu
  respektive předchozí majitel, protože už na mě koukal odstřihnutý konektor. Takže už to mám překlemované a mohu být v klidu   Snad
  Snad   
    vydrželo rok, asi by to při výměně chtělo i podmáznout tím motorovým tmelem
   vydrželo rok, asi by to při výměně chtělo i podmáznout tím motorovým tmelem  

Je velky rozdil v tesneni to me delalo taky jak jsem dal poprve nakou mrdku ale pak jsem dal dobre a to uz drzelo super a zaden sajrajt bych tam nedaval pak se nedocistis...conpet píše:Jo a zase mě teče těsnění pod víkemvydrželo rok, asi by to při výměně chtělo i podmáznout tím motorovým tmelem
 Já koupil z Krče,ale to je na hovno. Ted mi tam dal Palikx jiné,co koupil a je to  vpohodě,ale dle jeho slov,je nej originál. P.S. mají ho u Drafela.
 Já koupil z Krče,ale to je na hovno. Ted mi tam dal Palikx jiné,co koupil a je to  vpohodě,ale dle jeho slov,je nej originál. P.S. mají ho u Drafela. 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |