Nic ine len suhlasScorpion.11 píše:Už se to tu psalo mnohokrát, že diesel jedině na delší trasy se vyplatí a doporučujepak na město či pár kilometrů se nevyplatí

Moderátor: Blue Lanos
Nic ine len suhlasScorpion.11 píše:Už se to tu psalo mnohokrát, že diesel jedině na delší trasy se vyplatí a doporučujepak na město či pár kilometrů se nevyplatí

A keby teda bolo aj v benzine, tak by sa mohlo kazit tak isto. Mojmu otcovi sa pokazilo turba na Audi 1.8T benzin (starsi model)-platil v prepocte okolo 700 eury...To bolo asi pred 6 rokmi...
 A keby teda bolo aj v benzine, tak by sa mohlo kazit tak isto. Mojmu otcovi sa pokazilo turba na Audi 1.8T benzin (starsi model)-platil v prepocte okolo 700 eury...To bolo asi pred 6 rokmi... Moderní turba se chladí vodou, ta po odstavení vozu, jak je známo, neproudí...  Lepší a výkonné "sporťáky" mají separé chlazení s vlastním oběhem, který ještě po odstavení motoru chladí turbo...
   Moderní turba se chladí vodou, ta po odstavení vozu, jak je známo, neproudí...  Lepší a výkonné "sporťáky" mají separé chlazení s vlastním oběhem, který ještě po odstavení motoru chladí turbo... 

Tiez si myslimDimco Nubira 97 píše:Clíma

Bohuzial.A aj na dialnici tiez nechavam taku minutu motor tocit ked zastanem na parkovisku.Aj to mi odporucil mechanik.
 Bohuzial.A aj na dialnici tiez nechavam taku minutu motor tocit ked zastanem na parkovisku.Aj to mi odporucil mechanik. .Ja na dieslaky na dlhe trasy nedopustim!Ja mam diesel v krvy
 .Ja na dieslaky na dlhe trasy nedopustim!Ja mam diesel v krvy   .A ja kupujem auto raz za 6 rokou a za tu dobu sa mi ta vysia nadobudacia cena vrati.A ked predavam auto tak dieslove auto ma vyssiu hodnotu pri predaji ako benzin.Ale otom som sa tu nedocital.To tu nikto nespominal!
 .A ja kupujem auto raz za 6 rokou a za tu dobu sa mi ta vysia nadobudacia cena vrati.A ked predavam auto tak dieslove auto ma vyssiu hodnotu pri predaji ako benzin.Ale otom som sa tu nedocital.To tu nikto nespominal!  

Je to klima!To robi aj na mojej fobii.Alebo ventilator chladenia to moze tiez byt.Ale ja niesom mechanik.Ja laikradgosk píše:zeby klima?, auto je komplet zavrete, zamknute, vsetko vypnute

Procentualni propad ceny je naprosto stejny, nominalni ztrata je u dieselu tim padem vyssi
 Procentualni propad ceny je naprosto stejny, nominalni ztrata je u dieselu tim padem vyssi  No a jinak jak pises, na dlouhe cesty diesel jednoznacne, benzin sezere penezenku, pri beznem a mestskem jezdeni jednoznacne benzin
 No a jinak jak pises, na dlouhe cesty diesel jednoznacne, benzin sezere penezenku, pri beznem a mestskem jezdeni jednoznacne benzin 
 predával som cotroen xsara 2,0 hdi a ta cena bola len o málo vyššia ako 1,4 benz.
  predával som cotroen xsara 2,0 hdi a ta cena bola len o málo vyššia ako 1,4 benz. 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |