(Dimco urcite chapes vtipek
Moderátor: Blue Lanos
To ty sa mylis, by si kukal jak by ti Cruzika rychlo zhabali keby si neplatil-co znamena logicky ze neni tvoj. Pretoze ked je nieco tvoje tak ti to moze niekto iba ukradnut a nie legalne zobrat (nepocitam exekuciuDimco Nubira 97 píše:Kjub mýliš sa. Auto je tvoje v prípade že si ho kúpiš na úver. Je jedno aký úver si zoberieš ale je to tvoj majetok. To že autom ručíš je iná vec. Majiteľom si však ty čo pri leasingu je leasingová spoločnosť.
 ) Je jedno ci ma auto lizingovka alebo nim rucis na uver (cim inym by si asi rucil ze?) v konecnom dosledku o neho mozes prist rovnako. Je to iba hra zo slovami...
 ) Je jedno ci ma auto lizingovka alebo nim rucis na uver (cim inym by si asi rucil ze?) v konecnom dosledku o neho mozes prist rovnako. Je to iba hra zo slovami... ale máš pravdu že v praxi je to skoro jedno
 ale máš pravdu že v praxi je to skoro jedno 
 A máš pravdu šak ja už kupujem auto rok
 A máš pravdu šak ja už kupujem auto rok 

neviem tie špine asi nechcú predávať ale poviem to sprosto. Keď debilný volkswagen mi dokáže dať auto na rovnakej úrovni (čo sa hodnoty týka) za omnoho lepšie prachy (veľké zľavy) a ešte aj s výhodnejším financovaním to je čo povedať...
 neviem tie špine asi nechcú predávať ale poviem to sprosto. Keď debilný volkswagen mi dokáže dať auto na rovnakej úrovni (čo sa hodnoty týka) za omnoho lepšie prachy (veľké zľavy) a ešte aj s výhodnejším financovaním to je čo povedať...
 ale pozor ja som nepovedal že ho kúpim, zatiaľ je to len o tom že zhromažďujem najlepšie ponuky
 ale pozor ja som nepovedal že ho kúpim, zatiaľ je to len o tom že zhromažďujem najlepšie ponuky 

Ja som asi rok zisťoval ceny, ponuky....
 Ja som asi rok zisťoval ceny, ponuky....  
  tvar auta + interiér
  tvar auta + interiér  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |