Jinak ta přední maska se k tomu vůbec nehodí a ani se mi nelíbí
Moderátor: Blue Lanos

ja by som určite nedával čierne kolesá a ani strechu max folie a trochu chromu nech to má taký decentný styling toto sa mi ozaj nepáči sorry.Ale koľko ľudí toľko chutí
 ja by som určite nedával čierne kolesá a ani strechu max folie a trochu chromu nech to má taký decentný styling toto sa mi ozaj nepáči sorry.Ale koľko ľudí toľko chutí 

Kolik znas lidi kterym ukradli daewoo/chevroleta? vzdyt ani oply se nekradou, nejvic jede koncern na NDlegolas píše:Pocuj ty asi zlodejom nedas spavat, ja mam svojho v garazi a to sa bojim, ze mi ho ukradnu. Ja by som na tvojom mieste nemohol v klude zaspat.

Ako môže niekto, najkrajšiu a najcharakteristickejšiu časť auta nahradiť takou ohavou. Nezachráni to potom ani tými super svetlami.
 Ako môže niekto, najkrajšiu a najcharakteristickejšiu časť auta nahradiť takou ohavou. Nezachráni to potom ani tými super svetlami.   Tie by som mohol ale bez tých plastov. Inak prvé čo ma napadlo keď som zbadal tú mrežu, bol jeden koláč čo robí mama. Vyzerá nejak takto:
Kjub
 Tie by som mohol ale bez tých plastov. Inak prvé čo ma napadlo keď som zbadal tú mrežu, bol jeden koláč čo robí mama. Vyzerá nejak takto:
Kjub
 To same s kolama, rozmerove nejdou na nic jineho (coz asi zlodej neresi), ale hlavne nejsou nijak oslnive a je na nich znak, tzn by nemely nikoho krome chevroletaku zajimat.
 To same s kolama, rozmerove nejdou na nic jineho (coz asi zlodej neresi), ale hlavne nejsou nijak oslnive a je na nich znak, tzn by nemely nikoho krome chevroletaku zajimat.
 ) nieje.
 ) nieje.  ), a dost vela skodovic (asi vacsina aut su skodovice), najke seaty, par toyot, takze pre zlodejov su zaujimave vsetky len ne Cruze...nastastie.
 ), a dost vela skodovic (asi vacsina aut su skodovice), najke seaty, par toyot, takze pre zlodejov su zaujimave vsetky len ne Cruze...nastastie.   
  Cruze asi nebude pro Chevrolet takovy pokrok jako Ceed/i30 pro kia hyundai, takze bzch se nebal, ze by zacal zajimat chmataky. I kdyz bych pochopil, kdyby se ted par cruzu ztratilo, vzhledem k tomu, ze Emel si toho sveho spravoval
 Cruze asi nebude pro Chevrolet takovy pokrok jako Ceed/i30 pro kia hyundai, takze bzch se nebal, ze by zacal zajimat chmataky. I kdyz bych pochopil, kdyby se ted par cruzu ztratilo, vzhledem k tomu, ze Emel si toho sveho spravoval 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |