a svetla? chlapi, nepraste mu to hned z kraje

Moderátor: Blue Lanos

Pre Kjub potom ti ho ukážem som z Bratislavy aspoň sem dáš svoj názor či sa robota podarila
 Pre Kjub potom ti ho ukážem som z Bratislavy aspoň sem dáš svoj názor či sa robota podarila 
toto je super fotka, rád se na ni znovu podívám, ještě by to chtělo s octávkou IIIodrifuk píše:Posielam to foto Cruza a Oktavky

A v USA maj v základu 10 a my 6, to je jako sprosté
 A v USA maj v základu 10 a my 6, to je jako sprosté 
 Ale už je to napravené
 Ale už je to napravené ja myslim, ze porad je to v klidku, obcas odboceni, ale da se to. Spis me udivuje, ze se tu nejaky nove prichozi zorientuje
 ja myslim, ze porad je to v klidku, obcas odboceni, ale da se to. Spis me udivuje, ze se tu nejaky nove prichozi zorientuje  Uz je tu toho fakt mrte a procitat celou 30tistrankovou diskuzi k jednomu tematu, no to uz nejaky cas zabere...aspon to v praci rychle utece
 Uz je tu toho fakt mrte a procitat celou 30tistrankovou diskuzi k jednomu tematu, no to uz nejaky cas zabere...aspon to v praci rychle utece 
 V práci mám väčšinou otvorené toto fórum a čakám kto kde čo napíše
 V práci mám väčšinou otvorené toto fórum a čakám kto kde čo napíše 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |