Mas to pekne a ve sporacich se ale vyznasvelvet píše:Já tam nevařím , jen to objíždím a vybírám vatu. Ale až budu otevírat další podnik , určitě se ti ozvu, protože značku Chevrolet mám rád a budu hrdý na to že ji mám i v kuchyni

Moderátor: Blue Lanos
Mas to pekne a ve sporacich se ale vyznasvelvet píše:Já tam nevařím , jen to objíždím a vybírám vatu. Ale až budu otevírat další podnik , určitě se ti ozvu, protože značku Chevrolet mám rád a budu hrdý na to že ji mám i v kuchyni

Jo Berry myslim rikal ze jsem mu dal dobreho typa nevis jak se mu dari pri tom fritovani?
 Jo Berry myslim rikal ze jsem mu dal dobreho typa nevis jak se mu dari pri tom fritovani? 

Berry nefrituje, to je "pošuk" , ten jen cvičí, trénuje a zase cvičí
  Berry nefrituje, to je "pošuk" , ten jen cvičí, trénuje a zase cvičí   

Tomu věř, i Berry ho určitě rád uvidítomask píše:Myslím že i Hanzi bude hrdej nato, že ho máš ve své kuchyni

taky bych mel nebo mi jaksi pupik porostl
 taky bych mel nebo mi jaksi pupik porostl 

ta nebyla v dieslu
 ta nebyla v dieslu 

Ten Berry uz asi do nej nebudu ryt
 Ten Berry uz asi do nej nebudu ryt  Ale v poho jen se to zbytecne vyhrotilo
 Ale v poho jen se to zbytecne vyhrotilo  Je potreba to brat vzdy s humorem a nadsazkou.
 Je potreba to brat vzdy s humorem a nadsazkou. 

Tak u takove ameriky mas jen z toho zvuku orgasmusvelvet píše:Jinak jeho mašina je vážně skvost , dost do ní nasypal .
Taky teď blázní s nějakým americkým šestilitrovým veteránem, ale budete mít radost , bude to v benzínu

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |