Jo tak tohle je OK, jak jsem psal i v sekci Nubira, měl jsem od začátku února zprovozněnou dálku u kluků v Golc caru. Ale včera jsem chtěl odemknout, když jsem jel večer z práce a zas NIC!!!!. Odemk jsem klíčem a jel domů.Segabond píše:
Takze zkusil jsem to a tak to u Daewoo nechodi. Chodi to trochu jinak
1) Otevrit dvere klicem
2) Sednout, zavrit dvere
3) Zapnout zapalovani a do 3 sek vypnout zapalovani. Klic nevyndavat.
4) Stisknout na klicence tlacitko zavrit 3-4 krat do 20 sek. Dvere se museji zamknout a mate klicenku zesynchornizovanou
Teď před chvílí jsem přesně aplikoval výše uvedený návod a po třetím stisku tlačítka zavřít se centrál zamkl a je to OK. Jen mi není jasné, proč se mi už podruhé stalo, že dálka takhle "umřela" ????? Může mít vliv třeba mobil? Nebo se někdo pokoušel se scanerem ukrást nějaký auto v okolí a naboural mi kod? Stalo se mi to u Carefouru a včera Na Poříčí??? Na Poříčí u KFC stojí občas modrá Nubira kombi, není to někoho z fora?
Jinak smaozřejmě dík za návod, kterej se týká originálních alarmů v Nubiře a Leganze viz foto přívěsku ve fotogalerii Nubira

a dialkové blbne ako mne
 a dialkové blbne ako mne  zaletoval som to a v pohode otvára a zatvára ok a ani moc nemusím na ne tlačit .Ešte som do nich nakvapkal trocha vd na prečistenie
 zaletoval som to a v pohode otvára a zatvára ok a ani moc nemusím na ne tlačit .Ešte som do nich nakvapkal trocha vd na prečistenie   možno že to niekomu pomože
 možno že to niekomu pomože 

dá sa tam na hodit aj nové a dialkové možeš mat aj v klúči
 dá sa tam na hodit aj nové a dialkové možeš mat aj v klúči