ber si ridice
 ber si ridice 
Moderátor: Blue Lanos
 ber si ridice
 ber si ridice 

no řidičák má žena,ale to nee to bych šel dom pěškyHanzy píše:to si pak dame kontakt a domluvime seber si ridice
 a aveo na podvalu
 a aveo na podvalu 
 Myslel som na to že aj mňa to zaujalo. Keby bol volňásek, tak by som asi mal záujem. Mám to na okruh do Brna 90 km, tak prečo to neskúsiť. Naposledy som pričuchol k motošportu v 1998 na Hungaroringu.
  Myslel som na to že aj mňa to zaujalo. Keby bol volňásek, tak by som asi mal záujem. Mám to na okruh do Brna 90 km, tak prečo to neskúsiť. Naposledy som pričuchol k motošportu v 1998 na Hungaroringu. 
 Iacobus ,já taky nic neříkám
 Iacobus ,já taky nic neříkám  ,tak přijeď okouknu Cruze v olšovci jste žádnej nebyl
 ,tak přijeď okouknu Cruze v olšovci jste žádnej nebyl  já pojedu určitě,celkem mě to zajímá,rád se podívám,doma akorát čučím na závody v televizi na F1 tak se těším
 já pojedu určitě,celkem mě to zajímá,rád se podívám,doma akorát čučím na závody v televizi na F1 tak se těším  aspoň nebudu hledat hlavní vjezd sám
 aspoň nebudu hledat hlavní vjezd sám 
Nestras my chcem videt zavody snad se to do te doby rozplyneLion76 píše:..alespoň se budete mít podle čeho orientovat, protože ten kouř bude to jediné co uvidíte

Mas sikovnou manzelku
 Mas sikovnou manzelku 

Yokohama má asi naozaj dobrý grip keď sa na ňu hoši takto lepili
 Yokohama má asi naozaj dobrý grip keď sa na ňu hoši takto lepili  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |