Hanzy píše:Uz jedu uz jedu zas ty naftove zoufalce pojebu

HA HA HA HA !!!!!
 HA HA HA HA !!!!!  

Moderátor: Blue Lanos
Hanzy píše:Uz jedu uz jedu zas ty naftove zoufalce pojebu

HA HA HA HA !!!!!
 HA HA HA HA !!!!!  

No darmo, dnes bol Tarquini nad jeho sily.tomask píše:Škoda že ten dieslak vytlačil Robbiho, jináč dvě vítězství.
No darmo, dnes bol Tarquini nad jeho sily.tomask píše:Škoda že ten dieslak vytlačil Robbiho, jináč dvě vítězství.

2xGold card = manželka + 2děti.
  2xGold card = manželka + 2děti. 

kolik stojí lístky?nikdy jsem tam nebyl tak se ptám
 kolik stojí lístky?nikdy jsem tam nebyl tak se ptám 
 at mas na kola nove zas
 at mas na kola nove zas  

když si se mě ptal jestli pojedu já myslel že je to ted někdy v květnu ještě:D To  je v neděli ty závody nebo vy tam jedete i v sobotu na tréninky jak jsem pochopil jak je to napsaný
 když si se mě ptal jestli pojedu já myslel že je to ted někdy v květnu ještě:D To  je v neděli ty závody nebo vy tam jedete i v sobotu na tréninky jak jsem pochopil jak je to napsaný  snad to najdu jak se tam jede kurna jsem z Brna ,ale ty končiny neznám znám před Rosicema jedině Lidl tam bych počkal jestli pojedete kolem
 snad to najdu jak se tam jede kurna jsem z Brna ,ale ty končiny neznám znám před Rosicema jedině Lidl tam bych počkal jestli pojedete kolem  nebo bych to nějak našel
 nebo bych to nějak našel 

lístek si koupím ptám se jen kolik stojí /nikdy jsem nic takového nekupoval/ a hlavně se ptám na to jak Vás tam najdu
 lístek si koupím ptám se jen kolik stojí /nikdy jsem nic takového nekupoval/ a hlavně se ptám na to jak Vás tam najdu  zadara jsem neměl nikdy nic na všechno jsem se vždycky nadřel na žebříku jak prase i teď chevyho lepím na lízátko jak mourovatej
 zadara jsem neměl nikdy nic na všechno jsem se vždycky nadřel na žebříku jak prase i teď chevyho lepím na lízátko jak mourovatej 

,jde o najít vás ,ale jestli s tebou pojede nějakej turbodisel tak to najdu podle čmoudu,jako u indiánů
 ,jde o najít vás ,ale jestli s tebou pojede nějakej turbodisel tak to najdu podle čmoudu,jako u indiánů 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |