Kód: Vybrat vše
chrudoš- Ja si kupoval nove auto proto, aby se mi o nej nekdo 5 let postaral, tzn si klidne zaplatim a budu jen rad, pokud to budou vyhozene penize a auto bude kompletne v poradku.
Moderátor: Blue Lanos
Kód: Vybrat vše
chrudoš- Ja si kupoval nove auto proto, aby se mi o nej nekdo 5 let postaral, tzn si klidne zaplatim a budu jen rad, pokud to budou vyhozene penize a auto bude kompletne v poradku.
No nevím jak kdo, ale já měl s vlastním olejem velké problémy a napsali mi to i do servisky a vyhrožovali, že ztrácím záruku na motorKjub - Ak si donesies vlastny olej je to uplne OK

), tzn byly tam napsany ty mezinarodni specifikace, ne evropse, nicmene presne podle knizky a v BSku mi borec rekl, ze v pohode, tohle mi klidne zapisou, protoze olej splnuje, co ma, neni zadna moznost, jak ztratit zaruku. Muselo by se neco prihodit primo vlivem oleje, tzn pokud se ti pokazi radio a tys mel vlastni olej, spravi ti to bez kecu
 ), tzn byly tam napsany ty mezinarodni specifikace, ne evropse, nicmene presne podle knizky a v BSku mi borec rekl, ze v pohode, tohle mi klidne zapisou, protoze olej splnuje, co ma, neni zadna moznost, jak ztratit zaruku. Muselo by se neco prihodit primo vlivem oleje, tzn pokud se ti pokazi radio a tys mel vlastni olej, spravi ti to bez kecu 

Kua, to ma nenapadlo.Kjub píše:Ja rikam ze suhlasim s Chrudosem.
A myslim ze je dobre chodit tam, kde si auto kupil, beru ta automaticky inak, a vytvorit si tam priatelske vztahy.

Ja som si myslel že tam chodíš preto aby ti dobre servisovali auto ...hm a ty si tam chodíš hľadať priateľa.
  Ja som si myslel že tam chodíš preto aby ti dobre servisovali auto ...hm a ty si tam chodíš hľadať priateľa.  

A lituju, ze jsem tam auto koupil, nic jsem neusetril, ale pristup je na houno. Pokud za penize, tak tam, kde se ke mne chovaji dobre, pokud reklamace za jejich penize, tak prodejce, ostatne stejne to i ten prodejce (servis) dostane proplacene od dovozce, takze ani oni o nic neprijdou.
 A lituju, ze jsem tam auto koupil, nic jsem neusetril, ale pristup je na houno. Pokud za penize, tak tam, kde se ke mne chovaji dobre, pokud reklamace za jejich penize, tak prodejce, ostatne stejne to i ten prodejce (servis) dostane proplacene od dovozce, takze ani oni o nic neprijdou. ), pis: podrene svetlo, podrene sklo, kastla podrena tady a tady, tu a jeste tu, a toto a tamhle to! Vsechno jsem to prejel prstem a byla to samozrejme jen spina, on ze: Aha aha, jsem si nevsiml, to vite, hihi." proste at jsou z obliga! Tfujtajksl, jsem rad, ze jsem videl pana, co se mi hrabe v aute a nejen ty, co to vyrizujou, ten pristup me utvrdil, ze za MOJE penize chci neco trosku jineho...ale to je OT
 ), pis: podrene svetlo, podrene sklo, kastla podrena tady a tady, tu a jeste tu, a toto a tamhle to! Vsechno jsem to prejel prstem a byla to samozrejme jen spina, on ze: Aha aha, jsem si nevsiml, to vite, hihi." proste at jsou z obliga! Tfujtajksl, jsem rad, ze jsem videl pana, co se mi hrabe v aute a nejen ty, co to vyrizujou, ten pristup me utvrdil, ze za MOJE penize chci neco trosku jineho...ale to je OT 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |