Jenom se potřebuji dospat

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Foxo vždyť Brno jsem zastupoval já a ArendalFoXo píše:Uz som doma. Uff to bola cesta bez klimatizacie
Som rad ze sa mmi podarilo dojst aspon sobotu/nedelu rad som vide stare tvare a spoznal nove i ked uz mena som zabudol
Dufam ze vsetci dojdete aj na Manin a to hlavne plati pre nasich kolegov z CZ lebo sa dako podaktori vyhovarali, ze je to daleko
A Brnaci, Ostravaci a hlavne cruzaci mozete sa hanbit !!!

Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nasVed ano ale narazal som na Cruzeladinek píše:Foxo vždyť Brno jsem zastupoval já a ArendalFoXo píše:Uz som doma. Uff to bola cesta bez klimatizacie
Som rad ze sa mmi podarilo dojst aspon sobotu/nedelu rad som vide stare tvare a spoznal nove i ked uz mena som zabudol
Dufam ze vsetci dojdete aj na Manin a to hlavne plati pre nasich kolegov z CZ lebo sa dako podaktori vyhovarali, ze je to daleko

taky se mě to líbilo i když jsem nezůstal na pijatiku
 taky se mě to líbilo i když jsem nezůstal na pijatiku  ale i tak super i počasí vyšlo
 ale i tak super i počasí vyšlo 
 na nadrz 585.5km a jeste mi tam nejakej litrik-dva zustavaly, ale uz jsem nemel nervy riskovat trumfnout 600km a radeji jsem natankoval... jinak za vikend 657km a Lanosek by jezdil zvesela dal
 na nadrz 585.5km a jeste mi tam nejakej litrik-dva zustavaly, ale uz jsem nemel nervy riskovat trumfnout 600km a radeji jsem natankoval... jinak za vikend 657km a Lanosek by jezdil zvesela dal 
Ako som sa dočítal inde, vraj sme vám "ukradli fórum", nemôžeme vám ukradnúť ešte aj zraz !!!FoXo píše:Uz som doma. Uff to bola cesta bez klimatizacie

To bol oheň na streche keď som chcel len navrhnúť samolepky pre Cruze.
  To bol oheň na streche keď som chcel len navrhnúť samolepky pre Cruze.  Niektoré staré pasty to proste chcú mať tak ako to je(zraz ľudí, nie áut) a možno to je tak dobre.
  Niektoré staré pasty to proste chcú mať tak ako to je(zraz ľudí, nie áut) a možno to je tak dobre.  

Vsak pokial chc niekto nalepku cruze tak nech si ju da vsak niekto ich ma kopec tak v tomto ja osobne problem nevidim
 Vsak pokial chc niekto nalepku cruze tak nech si ju da vsak niekto ich ma kopec tak v tomto ja osobne problem nevidim  No a ano je to o ludoch ale treba aj auticka predstavit
 No a ano je to o ludoch ale treba aj auticka predstavit 
 Takze kludne aj na manin nielen olsovec.
  Takze kludne aj na manin nielen olsovec.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |