Zkusil jsem vyndat CD z prehravace a prestalo to, myslel jsem ze to bylo tim ... ale potom po nejake dobe to zacalo delat zase.
Moderátor: Blue Lanos

Hlavne ze jsem chtel radio na CD a hlavne na ipoda, no Cd jsem poslouchal jednou a ipoda tak dvakrat, nechce se mi s tim tahat
 Hlavne ze jsem chtel radio na CD a hlavne na ipoda, no Cd jsem poslouchal jednou a ipoda tak dvakrat, nechce se mi s tim tahat  Zkusim preladit, dam vedet
 Zkusim preladit, dam vedet

Vcera mi zasvietila kontrolka motora (lavy budik, vlavo dole) na zlto a aj pri zosliapnuti pedalu na podlahu, nebol ziadny vykon, islo iba na 2000 otacok. Tazsie to startovalo, a ked som pridal nad 2000 otacok, tak to vsetko vyplo, neskapal motor, ale nereagoval na nic. Ked som isiel do tych 2000 otacok tak v pohode. Citl som sa jak dochodca, takto by som nemohol jazdit...
  Vcera mi zasvietila kontrolka motora (lavy budik, vlavo dole) na zlto a aj pri zosliapnuti pedalu na podlahu, nebol ziadny vykon, islo iba na 2000 otacok. Tazsie to startovalo, a ked som pridal nad 2000 otacok, tak to vsetko vyplo, neskapal motor, ale nereagoval na nic. Ked som isiel do tych 2000 otacok tak v pohode. Citl som sa jak dochodca, takto by som nemohol jazdit...   Takze teraz som akurat v servise, uvidime co na to povedia. Dufam ze iba elektronika zahaprovala a ze to daju dokopy...
 Takze teraz som akurat v servise, uvidime co na to povedia. Dufam ze iba elektronika zahaprovala a ze to daju dokopy... až na omedzovač
 až na omedzovač  Ale keď zošlapnem brzdový pedál tak to prestane a ked ho pustím začne zase
 Ale keď zošlapnem brzdový pedál tak to prestane a ked ho pustím začne zase

Ne, zabomysi spory bokem, snad to neni nic spatneho, ale auto je narvane elektronikou, tzn jakmile ma nekde i treba zkrat, radeji auto "odstavi" no napada me, jestli se nejak nepohnojilo turbo, kolega mel toto na oktavce (legendary 1,9 PD
 Ne, zabomysi spory bokem, snad to neni nic spatneho, ale auto je narvane elektronikou, tzn jakmile ma nekde i treba zkrat, radeji auto "odstavi" no napada me, jestli se nejak nepohnojilo turbo, kolega mel toto na oktavce (legendary 1,9 PD  ) a z nicehonic auto nezabiralo, musel jet pomalu. Ale vzal to ke znamemu do servisu a byla to nejaka pojistka, nicmene to turbo pomalu ale jiste odchazi, toto byl prvni zachvev...ted jsem te asi vydesil, co?
 ) a z nicehonic auto nezabiralo, musel jet pomalu. Ale vzal to ke znamemu do servisu a byla to nejaka pojistka, nicmene to turbo pomalu ale jiste odchazi, toto byl prvni zachvev...ted jsem te asi vydesil, co?  Tohle mi jen prijde podobne, ale tezko srovnavat.
 Tohle mi jen prijde podobne, ale tezko srovnavat.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |