Jarná údržba (odstránené chyby - inšpirácia)
Moderátor: Blue Lanos
Re: Jarná údržba (odstránené chyby - inšpirácia)
Tipujem ze ti slzi tesnenie pod vekom ventilov a sviecky sa zhora kupu v oleji. Takze po vyskrutkovani sviecky si ju zamastil. Tiez som mal to iste a mozno uz zase mam. Korejci velmi nedomysleli sposob utesnenia veka ventilov voci hlave.

- Reklama
- 
				Alexnext65
Nazdar.Ja som mal suche sviecky a vymena po cca 30 tisic km.ppp píše:Tipujem ze ti slzi tesnenie pod vekom ventilov a sviecky sa zhora kupu v oleji. Takze po vyskrutkovani sviecky si ju zamastil. Tiez som mal to iste a mozno uz zase mam. Korejci velmi nedomysleli sposob utesnenia veka ventilov voci hlave.
Ten ojej z prevodovky sa kde dolieva respektivne ako a staci tych dva litre?
Tiez robim jarne udrzby.
olej sa dolieva zhora,na vrchliku na prevodovke je zazatkovany nalievaci otvor a prepad je niekde na boku, ja som ho este nenaisel  vdaka hrubej vrstve olejovehobahna, ktore nemam kde na slovensku umyt.
 vdaka hrubej vrstve olejovehobahna, ktore nemam kde na slovensku umyt.

vdaka hrubej vrstve olejovehobahna, ktore nemam kde na slovensku umyt.
 vdaka hrubej vrstve olejovehobahna, ktore nemam kde na slovensku umyt.Re: Jarná údržba (odstránené chyby - inšpirácia)
Aké sviečky by ste odporučili tiež rozmýšlam nad výmenou.....a bolo by dobre ak by sa mi to čim viac odrazilo na výkone....poprípade nejaké tipy - menšie úpravy alebo výmeny pre zvýšenie výkonu ( troška mi lenivie moje esperák ) 

radsej take sviecky, ktore by sa odrazili na vykone nekupuj  , sviecky sa mozu odrazit na vykone len negativne, bud funguju a vtedy je vykon taky ako ma byt, teda maximalny ako motor dokaze podat alebo nefunguju a vtedy je vykon mizerny
, sviecky sa mozu odrazit na vykone len negativne, bud funguju a vtedy je vykon taky ako ma byt, teda maximalny ako motor dokaze podat alebo nefunguju a vtedy je vykon mizerny  

, sviecky sa mozu odrazit na vykone len negativne, bud funguju a vtedy je vykon taky ako ma byt, teda maximalny ako motor dokaze podat alebo nefunguju a vtedy je vykon mizerny
- 
				Alexnext65
Ked chces rychlejsie auto tak kup lepsie Peter17x.Zatial som kupoval predpisane diely vyrobcu len pneumatiky mam 15palcove.ppp píše:radsej take sviecky, ktore by sa odrazili na vykone nekupuj, sviecky sa mozu odrazit na vykone len negativne, bud funguju a vtedy je vykon taky ako ma byt, teda maximalny ako motor dokaze podat alebo nefunguju a vtedy je vykon mizerny

Vymenil som olej,sviecky,filter olejovy,filter vzduchovy,katalizator a motor ide ako hodinky.
Som spokojny len ta hrdza my robi starosti.
samotná kupa lepšieho by nebola taký problem, problem je v tom že sa ešte nenašla dobrá duša, ktorá by ma zasponzorovala   takže môj esperák bude musieť ešte poslužiť .... tie 15´ by nemusely vyzerať zle...i ked u môjho by som sa bal väčšieho odporu gum čo by sa odrazilo na tom že pri obiehaní by som si musel nasadzovať helmu a modliť sa
  takže môj esperák bude musieť ešte poslužiť .... tie 15´ by nemusely vyzerať zle...i ked u môjho by som sa bal väčšieho odporu gum čo by sa odrazilo na tom že pri obiehaní by som si musel nasadzovať helmu a modliť sa   a proti tej hrzde sa da zabojovať....ja osobne už mam raz vyvarane prahy, diery na dverách z vnútorne strany zaplatane sklolaminátom, a všetko brúsene natierane a striekane asi dva krát....síce tu kasnu už neviliečim ale snažím sa aspon oddialiť uplne prehnitie
  a proti tej hrzde sa da zabojovať....ja osobne už mam raz vyvarane prahy, diery na dverách z vnútorne strany zaplatane sklolaminátom, a všetko brúsene natierane a striekane asi dva krát....síce tu kasnu už neviliečim ale snažím sa aspon oddialiť uplne prehnitie  

takže môj esperák bude musieť ešte poslužiť .... tie 15´ by nemusely vyzerať zle...i ked u môjho by som sa bal väčšieho odporu gum čo by sa odrazilo na tom že pri obiehaní by som si musel nasadzovať helmu a modliť sa
  takže môj esperák bude musieť ešte poslužiť .... tie 15´ by nemusely vyzerať zle...i ked u môjho by som sa bal väčšieho odporu gum čo by sa odrazilo na tom že pri obiehaní by som si musel nasadzovať helmu a modliť sa   a proti tej hrzde sa da zabojovať....ja osobne už mam raz vyvarane prahy, diery na dverách z vnútorne strany zaplatane sklolaminátom, a všetko brúsene natierane a striekane asi dva krát....síce tu kasnu už neviliečim ale snažím sa aspon oddialiť uplne prehnitie
  a proti tej hrzde sa da zabojovať....ja osobne už mam raz vyvarane prahy, diery na dverách z vnútorne strany zaplatane sklolaminátom, a všetko brúsene natierane a striekane asi dva krát....síce tu kasnu už neviliečim ale snažím sa aspon oddialiť uplne prehnitie