všem " JIRKŮM , JIŘÍKŮM " kterých máme na tomto foru
  všem " JIRKŮM , JIŘÍKŮM " kterých máme na tomto foru   spousty
 spousty   Tak chlapci všechno nejlepší a hlavně zdravíčko
 Tak chlapci všechno nejlepší a hlavně zdravíčko   at' nestratíte chut' na pivíčko ...
 at' nestratíte chut' na pivíčko ...  přeje : Vazounek a Anička
 přeje : Vazounek a Anička  
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
 všem " JIRKŮM , JIŘÍKŮM " kterých máme na tomto foru
  všem " JIRKŮM , JIŘÍKŮM " kterých máme na tomto foru   spousty
 spousty   Tak chlapci všechno nejlepší a hlavně zdravíčko
 Tak chlapci všechno nejlepší a hlavně zdravíčko   at' nestratíte chut' na pivíčko ...
 at' nestratíte chut' na pivíčko ...  přeje : Vazounek a Anička
 přeje : Vazounek a Anička  

Chlapi díky.. moc... snad za všechny Jiříkyalvin píše:Pripájam sa ku gratulantom,gratulujem všetkým Jirkom,Jiříkom ,obzvlášť Badovi , Řezníkovi a juráškovi,ktorých poznám osobne a taktiež všetkým Jurom a Jurajom ,ktorí dnes oslavujú svoj sviatok u nás

Děkuju mockrát .. všem a za všechny ....alvin píše:Pripájam sa ku gratulantom,gratulujem všetkým Jirkom,Jiříkom ,obzvlášť Badovi , Řezníkovi a juráškovi,ktorých poznám osobne a taktiež všetkým Jurom a Jurajom ,ktorí dnes oslavujú svoj sviatok u nás

....................alvin píše:Všetko najlepšie prajem všetkým Marekom,obzvlášť Foxovi a Koniqovi k ich dnešným meninám

blahopřejeme  a posíláme srdíčko ...
 blahopřejeme  a posíláme srdíčko ...   

A tiez sa pripajam
 A tiez sa pripajam 

díky moc
 díky moc  už je to tak stárnu
 už je to tak stárnu  ale jinak mě je furt 17,podle ženy aji někdy 15 rozumem,to ještě neví co jsem si nadělil,to mě už asi zabije
 ale jinak mě je furt 17,podle ženy aji někdy 15 rozumem,to ještě neví co jsem si nadělil,to mě už asi zabije 

Ci tak dako
 Ci tak dako 

nene ladinku ba naopak,právě že tetka už jen mládnešladinek píše:jejda jak to víš?
díky moc
už je to tak stárnu
ale jinak mě je furt 17,podle ženy aji někdy 15 rozumem,to ještě neví co jsem si nadělil,to mě už asi zabije

copak sis nadělil
 copak sis nadělil  

díky díky
 díky díky  
  nu což už jsou na cestě a zastavovat se jim nechce.Nějak to obhájím
 nu což už jsou na cestě a zastavovat se jim nechce.Nějak to obhájím  Černovice a blázinec mám pod kopcem
 Černovice a blázinec mám pod kopcem 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |