Jo a hlavne už konečne poznávam Riška a Milana (tedy pokud serpik je bradatý)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Pavle klid,myslim že já ti ještě budu muset doplatit.palikx píše:tak ukotveni heveru je hotove.dnes jsem dodelal zbylou polovinu.
naklady na tuto akci vysly na cca 2900.ale neni zapocitan pisek (za neskutecnou drinu jsem ho mel zadarmo)
a nove zapojeni elektriky a cena kabelu a spojky-vyrovnam se s petou pri vymene chladice klimy
a jinak dalsi akce bude buh vi kdy jelikoz diky tomu ze sem ted 14 dni nic nedelal mam na 3 mesice plno.a jeste to nemam kde poradne delat.
 Ale když budeš příště něco kopat,tak si pozvi elektrikáře. Ale bacha na něj,ten hajzl ti normálně překopne kabel.
 Ale když budeš příště něco kopat,tak si pozvi elektrikáře. Ale bacha na něj,ten hajzl ti normálně překopne kabel.  

Tak všem třikrát urá
  Tak všem třikrát urá   

Tak bohužel mix už nebude.Serpico píše:....to Pavle vyrovnat ohradit a nalít beton z mixu hodně řídkej ( to jsme se už naučili ) a máš rovinu, kterou prostě potřebuješ i jinak, co Petr nezmínil se o mixu
Mějte se fajn
 Ten člověk dělá někde jinde a tam už je to hlídané,ale když jsem byl v sobotu u Pavla,tak se mi tam něco líbilo a je to 100x lepší jak beton. Jenže to chce víc lidí a tak dále a tak dále a já už raději mlčím,nebo zase něco vykecam.
 Ten člověk dělá někde jinde a tam už je to hlídané,ale když jsem byl v sobotu u Pavla,tak se mi tam něco líbilo a je to 100x lepší jak beton. Jenže to chce víc lidí a tak dále a tak dále a já už raději mlčím,nebo zase něco vykecam.  

ať vám to  frčí od ruky
  ať vám to  frčí od ruky   

Byl ses tam podívat??Tak hoď foto ať i ostatní vidí jak to pomalu dostává řádný rozměr....Petr S. píše:No myslím,že se u Pavla ješte budeme muset sejít,protože sám to dohromady asi nedá. Ale už to nabralo ten správný směr a doufám,že tuhle zimu už Pavel mrznout nebude.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |