Kompletně jsem vyčistil interier, opravnou "tužkou" jsem zamaskoval malé škrábance po zimě a co šlo jsem promazal WD
  Kompletně jsem vyčistil interier, opravnou "tužkou" jsem zamaskoval malé škrábance po zimě a co šlo jsem promazal WD 
- Opravil jsem zadní brzdové světlo - špatný kontakt...
- Ale sčím jsem si teda dal byla anténa, která byla vysunutá a nezajízděla, jen to vždy dělalo takový divný zvuk, jako kdyby to šlo přes zoubky...
 Tak jsem to vyndal, rozdělal a nestačil jsem se divit kolik bylo uvnitř bordelu - prachu s vodou = bachno. Tak jsem to kompletně rozmontoval, vyčistil a po menší upravě opravil tak, že anténa zase zajíždí a vyjíždí tak jak má
  Tak jsem to vyndal, rozdělal a nestačil jsem se divit kolik bylo uvnitř bordelu - prachu s vodou = bachno. Tak jsem to kompletně rozmontoval, vyčistil a po menší upravě opravil tak, že anténa zase zajíždí a vyjíždí tak jak má  Pouze mi příjde celkem nepraktický, aby anténa vyjela pri zapnutí rádia, potom znovu při nastartování, po vypnutí rádia zase zajela a takhle pořád dokola.. To se fakt nedivím, že to po letech odejde
 Pouze mi příjde celkem nepraktický, aby anténa vyjela pri zapnutí rádia, potom znovu při nastartování, po vypnutí rádia zase zajela a takhle pořád dokola.. To se fakt nedivím, že to po letech odejde  Nevyřešil jste to někdo jinak...? Napadl mně vypínač - ze spínací skříňky jen na tu anténu - ráno vyjede přes vypínač a večer zajede, aby se někomu nelíbila a nechtěl ji "urvat"
 Nevyřešil jste to někdo jinak...? Napadl mně vypínač - ze spínací skříňky jen na tu anténu - ráno vyjede přes vypínač a večer zajede, aby se někomu nelíbila a nechtěl ji "urvat"  Samozřejmě nejlepší by byla anténa na střechu a tuhle nechat zasunout a neřešit, ale prozatím bych to chtěl vyřešit jinak... Nějaké rady a triky?
 Samozřejmě nejlepší by byla anténa na střechu a tuhle nechat zasunout a neřešit, ale prozatím bych to chtěl vyřešit jinak... Nějaké rady a triky?  
 - Chystám se na rozkrytování každých dveří, promazání a vystříkání zevnitř... Je nějaký "fígl" jak zrychlit stahování okna přes motorek, nebo to je opravdu tak pomalé - slabý motorek..?
Koncem týdne budou fotky

U řidiče mi to jde nejrychleji a jelikož jezdím sám, tak budu vlastně spokojen
 U řidiče mi to jde nejrychleji a jelikož jezdím sám, tak budu vlastně spokojen 

No a taky šla Nubirka do servisu na účet předchozího majitele, dohodli jsme se na pár drobnostech, které ještě zaplatí
 No a taky šla Nubirka do servisu na účet předchozího majitele, dohodli jsme se na pár drobnostech, které ještě zaplatí  Potom již konečně nafotííím
 Potom již konečně nafotííím  Dokonce i přední mlhovky svítí... Chyba bude v palubce - jsou tam žárovičky..? Nebo nějaká pojistka?
  Dokonce i přední mlhovky svítí... Chyba bude v palubce - jsou tam žárovičky..? Nebo nějaká pojistka?