Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666

Předpokládám, že tomu nemám rozumět já a tak odpovídám. To co jsi napsal jsou jenom kecy.Krtek píše:Koukam že tady asi někde ještě nepochopil jak funguje prodej aut. On prodejce to auto taky jenom kupuje od výrobce/importéra a prodává ho dál. Takže do něj cpe svoje peníze
 Taky podnikám, musím nakoupit, zaplatit a snažit se prodat. Taky do toho cpu vlastní peníze a nemám jisté, že  prodám.  Já nesu riziko a proto se mi nelíbí, když to riziko někdo přehazuje na zákazníky. Asi jsem stará škola . Ale však jsem psal, že pokud by někdo chtěl opravdu nadstandartní výbavu tak zálohu ano. Ale jinak říkám ne. A já taky neprodávám housky.
 Taky podnikám, musím nakoupit, zaplatit a snažit se prodat. Taky do toho cpu vlastní peníze a nemám jisté, že  prodám.  Já nesu riziko a proto se mi nelíbí, když to riziko někdo přehazuje na zákazníky. Asi jsem stará škola . Ale však jsem psal, že pokud by někdo chtěl opravdu nadstandartní výbavu tak zálohu ano. Ale jinak říkám ne. A já taky neprodávám housky.

Pepo , u vás nejsou v takové míře lidé, kteří , když je to nic nestojí , tak na to kašlou. Jsou schopni u více prodejců si objednat auto a to , které příjde dříve koupí a ostatní prodejci ať si trhnou nohou.hladolef píše:Taky jsem nikdy,zadnou zalohu na auta nedaval.A to jsem na audinu cekal 3mes.Tady je od toho Schufa http://de.wikipedia.org/wiki/Schufa
 s požadavkem na zálohu ve výši kapesného mého mladšího syna.
 s požadavkem na zálohu ve výši kapesného mého mladšího syna.  
Prave od toho je ta Schufa,Je to takovy neviditelny policajt,Jednou udelas podraz na banku,nebo na prodejce,v zivote nedostanes na nic kredit.Ivo R. píše:Pepo , u vás nejsou v takové míře lidé, kteří , když je to nic nestojí , tak na to kašlou. Jsou schopni u více prodejců si objednat auto a to , které příjde dříve koupí a ostatní prodejci ať si trhnou nohou.hladolef píše:Taky jsem nikdy,zadnou zalohu na auta nedaval.A to jsem na audinu cekal 3mes.Tady je od toho Schufa http://de.wikipedia.org/wiki/Schufa
Pak se stane, že prodejce zaplatí auto se spoustou doplňků, které jiný zákazník nechce a co s tím. Prodat se slevou? To by mohl za chvílku zavřít krám, když by to udělalo více lidí. Se zálohou nemám problém. PS: Navíc vzhledem k důvěře jsem se setkal u nejmenovaného prodejces požadavkem na zálohu ve výši kapesného mého mladšího syna.
Tak to je dobrá záležitost, i když češi by to zase občůrali. Co se týče Orlanda, teď bude splatné DPH a daň z příjmuhladolef píše: Prave od toho je ta Schufa,Je to takovy neviditelny policajt,Jednou udelas podraz na banku,nebo na prodejce,v zivote nedostanes na nic kredit.
Tak.. kdy budes mit Ivo, Orlando doma???
 a to bude pecka. Ale jakmile se zmátoříme, tak do něj půjdem.
 a to bude pecka. Ale jakmile se zmátoříme, tak do něj půjdem.  
Jirka8472 píše:Nevím jak vy ostatní, ale já jsem byl po vzhlédnutí recenze Chevroletu Orlando v pořadu Autosalon na Primě naprosto zklamán.. Tak zklamán, že jsem na to musel prostě reagovat, viz. tento odkaz http://autosalontv.cz/diskuze/default.aspx. Už mám toho dost jak se pořad podceňují značky korejských či jiných mimoevropských výrobců.. Nasrali mě, jinak se to totiž nedá napsat..Byl bych rád, kdybyste se tady k tomu vyjádřili jestli jsem z toho rozčarovaný jen já nebo i vy ostatní.. Předem díky.
 psano v rychlosti.  mas novy info kdy ti ho dodaj?
 psano v rychlosti.  mas novy info kdy ti ho dodaj?
 ...
 ...| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |