mam najeto 950km a spotreba 8,9 (pul mesto pul jedna Praha) a zatim spokojenost a jsem z Olomouce
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666

a ještě nevi cenu garančnich prohlidek.
 a ještě nevi cenu garančnich prohlidek.Musel jsem přeci pozdravit "kolegu" a navíc se potkali nejhezčí dvě auta na dálnicifonta píše:V sobotu sem jel do Prahy a cestou od Hradce sem predjizdel jedno Orlando polepene jako predvadecka a zdravil
mam najeto 950km a spotreba 8,9 (pul mesto pul jedna Praha) a zatim spokojenost a jsem z Olomouce
 Já se vrátil za 8,5l ale to přikládám tomu, že já měl tempomat nastavenej asi na 135-140 a ty jsi mně předjížděl takže ty km/h navíc asi vykonaly svoje
  Já se vrátil za 8,5l ale to přikládám tomu, že já měl tempomat nastavenej asi na 135-140 a ty jsi mně předjížděl takže ty km/h navíc asi vykonaly svoje  Myslím, že se spotřebou můžem být spokojeni
 Myslím, že se spotřebou můžem být spokojeni  Je to naprosto úžasný auto svým pojetím na dálkový jízdy. Zkusil jsem na chvilku asi 190 km/h a ptal se drahé polovičky ať odhadne kolik jedeme a sekla se asi o 30 km/h.
 Je to naprosto úžasný auto svým pojetím na dálkový jízdy. Zkusil jsem na chvilku asi 190 km/h a ptal se drahé polovičky ať odhadne kolik jedeme a sekla se asi o 30 km/h.

Jediné, co mě mrzí, že na něj budu čekat 3-4 měsíce...To bude něco..
  Jediné, co mě mrzí, že na něj budu čekat 3-4 měsíce...To bude něco.. 

mě připravili i na to, že auto budu mít možná až v září...
 mě připravili i na to, že auto budu mít možná až v září... už jsme ho objednali...
 už jsme ho objednali... 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |