ale vyzerá to super na tom videu hned by som hu začiernil a hlavne té strakabarkavé sedačky a čalúnenie dverí
 ale vyzerá to super na tom videu hned by som hu začiernil a hlavne té strakabarkavé sedačky a čalúnenie dverí 
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
 A v akej teme  ci o par riadkov vyzsie?
  A v akej teme  ci o par riadkov vyzsie? 

bo to som chcel aj na stresny tapac a hlavne koberec bledy tiez dat do cierneho tak to bude  zase  vela  stat
  bo to som chcel aj na stresny tapac a hlavne koberec bledy tiez dat do cierneho tak to bude  zase  vela  stat  
 tu je ešte odkaz na ten sprej bmwstyle.sk
 tu je ešte odkaz na ten sprej bmwstyle.sk
A to neviešFoXo píše:Ocujte ludia. Ako sa robai standartne autozapalovace? Konkretne zasuvka a konkretnejsie kde davaju + a kde -
+ davaju na stred a - po bokoch ? Dikes
 presne tak ako si to napísal
 presne tak ako si to napísal 

pretoze ujo nepochopil poriadne co chcem ked mu poviem ze zapalovac a ten sa sklada zo 4 kusov vratane napajacieho koenktoru a ja mam 3
  pretoze ujo nepochopil poriadne co chcem ked mu poviem ze zapalovac a ten sa sklada zo 4 kusov vratane napajacieho koenktoru a ja mam 3  Proste som si uzil svoje a ta cena  ....
 Proste som si uzil svoje a ta cena  ....

kua kua   aj u vas je take pocasie na  ..... ako v  BB ?  Dazd a  dazd a  zase  dazd. A medzi tym dazdom jeden vytopeny Lanos
 kua kua   aj u vas je take pocasie na  ..... ako v  BB ?  Dazd a  dazd a  zase  dazd. A medzi tym dazdom jeden vytopeny Lanos  

Stale mi zateka  ach
 Stale mi zateka  ach 

kdopak si je pamatuje a dokonce na nich pochutnával za babku
 kdopak si je pamatuje a dokonce na nich pochutnával za babku  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |