Vzal jsem to na leasing a ještě na ičo. Co se mi líbí nejvíc je to, že za 5 let to přeplatím o 25 000, což mi jinde neudělají

Prostě jsem nekoupil první auto v nejbližším autosalonu

Moderátor: Blue Lanos

Neodsuzuju starší Astru. Určitě má hodně plusů a je to ve své třídě kvalitní auto. Jen bych to nesrovnával s Cruzem r. v. 2010.milosh píše:Zdenku, ta cena ale nebyla v hotovosti co? Pokud by nove v dobre vybave stalo 3 kila jdu do toho ale to je sen
Psal jsem tady o stare astre, je to r 2005. nevim ale kdyz pro tebe 5 let auto je stare co budes rikat az budes mit toho Cruze 5 let sam
 , ale mám to od nova a pokud to těch 5 let vydržím, možná že ne, tak si po těch pěti letech koupím zas jiný. Neříkám, že Chevrolet a neříkám, že nový. Vše má svá pro a proti
 , ale mám to od nova a pokud to těch 5 let vydržím, možná že ne, tak si po těch pěti letech koupím zas jiný. Neříkám, že Chevrolet a neříkám, že nový. Vše má svá pro a proti 

Komu je to jedno, budem porad jezdit stejne, at nas to bavi
 Komu je to jedno, budem porad jezdit stejne, at nas to bavi 

Nebal bych se, auto jsem taky kupoval poprve a nic jsem nekontroloval. Auto mi predvedli, kazdy cudlik vysvetlili, vsechno mi dali a rekli, co bych mel delat. Pri predani te neodrbou, to prijde az pri servisech
 Nebal bych se, auto jsem taky kupoval poprve a nic jsem nekontroloval. Auto mi predvedli, kazdy cudlik vysvetlili, vsechno mi dali a rekli, co bych mel delat. Pri predani te neodrbou, to prijde az pri servisech  

Uplne ti rozumim, mel jsem to naprosto stejne. Cruze jsem si vysnil a po chvili jsme museli v ramci stehovani resit auto, bylo jasne, ze to bude ON
 Uplne ti rozumim, mel jsem to naprosto stejne. Cruze jsem si vysnil a po chvili jsme museli v ramci stehovani resit auto, bylo jasne, ze to bude ON  Predvadecka parada, nadseni jak blazen, ale az ho budes mit, nadseni graduje a graduje! Ani po roce jsem nenasel nic, co by me nastvalo. Kazdy den vyjdes pred barak, kouknes a usmejes se, to auto proste nezevsedni. Sednes dovnitr, nastartujes, rozjedes se a umivas se jeste vice, to auto je proste bozi. Nic mu nechybi, nic vadneho, porste i kdybych si mel ted vybirat auto, nemenil bych ani omylem. A co je zajimave, auto se kazdemu libi, vylozene libi, auto chvali a kdyz si sedne dovnitr, udivene kouka, co ze je to vlastne za auto, nikdo neveri, ze je to korea. Proste tohle auto se povedlo, ani po dvou letech nema zadne mouchy (rez, zavady atd), neni nad cim uvazovat. Jediny duvod, proc neni prodavano po tisicich je znak na kapote, kteremu nikdo porad nechce verit
 Predvadecka parada, nadseni jak blazen, ale az ho budes mit, nadseni graduje a graduje! Ani po roce jsem nenasel nic, co by me nastvalo. Kazdy den vyjdes pred barak, kouknes a usmejes se, to auto proste nezevsedni. Sednes dovnitr, nastartujes, rozjedes se a umivas se jeste vice, to auto je proste bozi. Nic mu nechybi, nic vadneho, porste i kdybych si mel ted vybirat auto, nemenil bych ani omylem. A co je zajimave, auto se kazdemu libi, vylozene libi, auto chvali a kdyz si sedne dovnitr, udivene kouka, co ze je to vlastne za auto, nikdo neveri, ze je to korea. Proste tohle auto se povedlo, ani po dvou letech nema zadne mouchy (rez, zavady atd), neni nad cim uvazovat. Jediny duvod, proc neni prodavano po tisicich je znak na kapote, kteremu nikdo porad nechce verit 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |