Ja som sa fakt dlho nezasmial na tejto príhode a že ty lúbiš takto zaperliť
 Ja som sa fakt dlho nezasmial na tejto príhode a že ty lúbiš takto zaperliť  Dostaneš ocenenie čestný člen
 Dostaneš ocenenie čestný člen 
Moderátor: Blue Lanos
 Ja som sa fakt dlho nezasmial na tejto príhode a že ty lúbiš takto zaperliť
 Ja som sa fakt dlho nezasmial na tejto príhode a že ty lúbiš takto zaperliť  Dostaneš ocenenie čestný člen
 Dostaneš ocenenie čestný člen 

Hej hej
 Hej hej  

nevim čo k tomu napísať len sa zase smejem.... a keď už tu bnol od Kjuba taký komentár : NIE NEBALÍM HO !!!
 nevim čo k tomu napísať len sa zase smejem.... a keď už tu bnol od Kjuba taký komentár : NIE NEBALÍM HO !!! 
 Clovek se ma smat a ne porad jen makat! Ja kdyz muzu, tak pobavim
 Clovek se ma smat a ne porad jen makat! Ja kdyz muzu, tak pobavim  Okej okej, zvaznime trosku.
 Okej okej, zvaznime trosku. Srandujem samo, v poho, dovi dopo...
 Srandujem samo, v poho, dovi dopo...  

Ale nechce se mi verit, ze by borci, co si to pamatuji a zamykaji jen jednou, neaktivovali alarm. Nebo se aktivuje teda sam po 10 sekundach a ja ho tim durhym zmacknutim aktivuju hned? Su z toho zmeteny...asi si dneska vsichni povinne misto Ruzovky otevrem prirucku a zitra budem delat chytraky, co?
 Ale nechce se mi verit, ze by borci, co si to pamatuji a zamykaji jen jednou, neaktivovali alarm. Nebo se aktivuje teda sam po 10 sekundach a ja ho tim durhym zmacknutim aktivuju hned? Su z toho zmeteny...asi si dneska vsichni povinne misto Ruzovky otevrem prirucku a zitra budem delat chytraky, co? 
 ):
 ): 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |