Sítce tú trasu mám v tých istých podmienkach 5 km ale v kvázi je to skoro to isté
 Sítce tú trasu mám v tých istých podmienkach 5 km ale v kvázi je to skoro to isté 
Moderátor: Blue Lanos
 Jasne, asi to nebude celych 8, ale takovych 7,97 urco
 Jasne, asi to nebude celych 8, ale takovych 7,97 urco  Ne, to asi taky ne, jen podle mistnich, kdyz vim, ze ten diesel nejde pod 6 tak tak usuzuju. Kazdopadne jezdit takove trasy, to uz je lepsi sednout na salinu a auto provetrat hezky o vikendu, jesteze se uz otepluje
 Ne, to asi taky ne, jen podle mistnich, kdyz vim, ze ten diesel nejde pod 6 tak tak usuzuju. Kazdopadne jezdit takove trasy, to uz je lepsi sednout na salinu a auto provetrat hezky o vikendu, jesteze se uz otepluje 
 A okamžitú spotrebu to tiež nemá tento palubák takže mne tam svieti trebars 5.9 z predošlých jázd a vyšplhám sa na nejakých 6,3-6,6 a potom sa to ohreme a pomaličky to zase ide dole
 A okamžitú spotrebu to tiež nemá tento palubák takže mne tam svieti trebars 5.9 z predošlých jázd a vyšplhám sa na nejakých 6,3-6,6 a potom sa to ohreme a pomaličky to zase ide dole 
 Kdyz na tebe sviti tech 10,0 mas sto chuti mu dat pesti
 Kdyz na tebe sviti tech 10,0 mas sto chuti mu dat pesti  Kua jsme docela offtopic, a jeste nas zadny moderator nepresunul, zajimave...
 Kua jsme docela offtopic, a jeste nas zadny moderator nepresunul, zajimave... 
 Bordelári a to my by sme tu mali dávať pozor
 Bordelári a to my by sme tu mali dávať pozor  Ale tak v kvázi
 Ale tak v kvázi  sme ani neni OT len nepriamo porovnávame benzín vs diesel spotrebou v meste
 sme ani neni OT len nepriamo porovnávame benzín vs diesel spotrebou v meste  

: D
: D
 ...budeme musieť poupratovať
...budeme musieť poupratovať 

No dobre dobre len pekne maž kukaj robíš tu len chvíľku a už máš po prémiách
 No dobre dobre len pekne maž kukaj robíš tu len chvíľku a už máš po prémiách 

šak mám 22
 šak mám 22  

Ne vážne vrátime sa k detskej hádke benzín vs diesel
 Ne vážne vrátime sa k detskej hádke benzín vs diesel 

Lebo podstatné je slovko MAL MAŤ
 Lebo podstatné je slovko MAL MAŤ  

Nic, uz koncime, at to tu nezabordelime
 Nic, uz koncime, at to tu nezabordelime 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |