CRUZE ho jeste nema ale taky pujde az s nim budu vic jezdit to se jeste uvidi

Moderátor: Blue Lanos

Zajimalo by me, co by delal, az by se zvedla na plyn spotrebni dan
 Zajimalo by me, co by delal, az by se zvedla na plyn spotrebni dan  Ale kazdy at si zvoli, co mu vyhovuje. Ja nad plynem v urcitou chvili taky uvazoval, jenze jsem se necekane prestehoval, auto stoji pred barakem a z 25000 za rok bude tak maximalne 10000, to uz plyn nepripada v uvahu, no diesel ani omylem...hergot to uz je i to auto docela drahy privesek na klic
 Ale kazdy at si zvoli, co mu vyhovuje. Ja nad plynem v urcitou chvili taky uvazoval, jenze jsem se necekane prestehoval, auto stoji pred barakem a z 25000 za rok bude tak maximalne 10000, to uz plyn nepripada v uvahu, no diesel ani omylem...hergot to uz je i to auto docela drahy privesek na klic 

A koľko ťa okoštovalo to LPG ? aspoň 1000€ ?
 A koľko ťa okoštovalo to LPG ? aspoň 1000€ ?  To už si mohol mať ten výkonný diesel a nie sam posunovať s plynom... Inak včera na Chevrolet Epica 5.8 l/100 km 2.0VCDI 150hp a to žiadne zavadzanie, stačí poznať mesto kde je jaká premávka a kde kedy naskakuje zelená
 To už si mohol mať ten výkonný diesel a nie sam posunovať s plynom... Inak včera na Chevrolet Epica 5.8 l/100 km 2.0VCDI 150hp a to žiadne zavadzanie, stačí poznať mesto kde je jaká premávka a kde kedy naskakuje zelená  
 Mne diesel neskapal už pekný rok a poviem ti že plyn takmer vôbec pri rozjazde nepridávam (menej ako na Nbubire 1.6). A k tým vibráciam, zahriaty diesel nemá vibrácie žiadne jedine že dotyčný vodič resp. polovodič autíčko pri zábehu zabil
 Mne diesel neskapal už pekný rok a poviem ti že plyn takmer vôbec pri rozjazde nepridávam (menej ako na Nbubire 1.6). A k tým vibráciam, zahriaty diesel nemá vibrácie žiadne jedine že dotyčný vodič resp. polovodič autíčko pri zábehu zabil
 Ale taky mi to chciplo jen parkrat a to ze zacatku, je to jen o zvyku. Nicmene v benzinu se toho bat nemusis, chce to hodne (ne)sikovnosti, aby chcipl, klidne se rozjedes jen na spojku bez plynu, to v dieselu nemuzes ani zkusit
 Ale taky mi to chciplo jen parkrat a to ze zacatku, je to jen o zvyku. Nicmene v benzinu se toho bat nemusis, chce to hodne (ne)sikovnosti, aby chcipl, klidne se rozjedes jen na spojku bez plynu, to v dieselu nemuzes ani zkusit 

Nubiro ale ja mluvim o aute ne ze si priplatim a budu jezdit s traktorem,nejsem nebudu prece priplacet za rachot a smrad ja mam zatim smysly v poradku!Dimco Nubira 97 píše:Ne ne hanzy to už nezakecášA koľko ťa okoštovalo to LPG ? aspoň 1000€ ?
To už si mohol mať ten výkonný diesel a nie sam posunovať s plynom... Inak včera na Chevrolet Epica 5.8 l/100 km 2.0VCDI 150hp a to žiadne zavadzanie, stačí poznať mesto kde je jaká premávka a kde kedy naskakuje zelená
aaa mpzrx ak to sa tomu majiteľovi diesela pekne a zchuti zasmej pretože nevie jazdiťMne diesel neskapal už pekný rok a poviem ti že plyn takmer vôbec pri rozjazde nepridávam (menej ako na Nbubire 1.6). A k tým vibráciam, zahriaty diesel nemá vibrácie žiadne jedine že dotyčný vodič resp. polovodič autíčko pri zábehu zabil
 Za LPG si zaplatim ale mam auto s tichym a cistym provozem a zaplacene ja ho mam za  pul roku a pak uz vydelava
 Za LPG si zaplatim ale mam auto s tichym a cistym provozem a zaplacene ja ho mam za  pul roku a pak uz vydelava 
 Som rád že sa nenecháš za žiadnych okolností vyviesť z miery
 Som rád že sa nenecháš za žiadnych okolností vyviesť z miery 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |