Kjube byt tebou vyhledam lekare vidis uz co to z tebou dela mas problemy z komunikaci a to muzou byt jen prvni priznaky

Moderátor: Blue Lanos

Aky plyn pouzivas?
  Aky plyn pouzivas?   

Jj boji se to pocitat ale i to jak psal Fus ze tam je vlastne porad neboli 4 x za rok coz hodne provoz podrazi 2 garancky navic a to co vim i dalsi servis je podstatne drahsi na diesla treba desticky predni na benzi 2500kc a na diesla 4500kc tak chlapci naftaci zacina se vam ten provoz prodrazovat a to jeste jezdite z kravalem pod kapotouchrudoš píše:Tak hele, jak jinak chces dojit k vyhodnosti nebo nevyhodnosti toho ci onoho paliva u auta jinak nez prepocitavanim? Uz ponekolikate se tu ohanite polopravdama a ja uz vam to ponekolikate rikam, porad to ignorujete, takze je pravda, ze ta diskuze uz ztratila smysl, pojdme se bavit o necem jinem. Treba at se vam vsem zda dneska neco hezkeho:) Brounoc

, tady jste všichni od stejné značky a štengrujete se tu jako uličníci. Já sám vlastním několik vozidel, benzín , diesel i sporáka bych našel. Ale za moje dlouholeté zkušenosti vede diesel na plné čáře, tedy především turbodiesel. Doby kdy jsem chtěl auto, které leží na zemi, má benzínových hafo koní a diesel mi smrděl jsou ty tam a nikdo mi nenamluví, že benzín je ve velkém obsahu lepší. To bych si mohl koupit ZILA a všichni benziňáci by tu utřeli slinu, protože takhle vysokoobjemový benzín nikdo nemá
 , tady jste všichni od stejné značky a štengrujete se tu jako uličníci. Já sám vlastním několik vozidel, benzín , diesel i sporáka bych našel. Ale za moje dlouholeté zkušenosti vede diesel na plné čáře, tedy především turbodiesel. Doby kdy jsem chtěl auto, které leží na zemi, má benzínových hafo koní a diesel mi smrděl jsou ty tam a nikdo mi nenamluví, že benzín je ve velkém obsahu lepší. To bych si mohl koupit ZILA a všichni benziňáci by tu utřeli slinu, protože takhle vysokoobjemový benzín nikdo nemá   . Sporáky vlastním také, ale je to pro zaměstnance , kteří si dobré dieselové auto nezaslouží , tudíž vaří a vaří
 . Sporáky vlastním také, ale je to pro zaměstnance , kteří si dobré dieselové auto nezaslouží , tudíž vaří a vaří  . Ovšem nejvíc jsem se pobavil příspěvky přispivatelů, kteří píší o rychlosti, síle a sportovní jízdě a doma vlastní kubatůry kolem půldruhého litru s KN filtrem , samolepky na kapotě a lovatem pod kapotou
 . Ovšem nejvíc jsem se pobavil příspěvky přispivatelů, kteří píší o rychlosti, síle a sportovní jízdě a doma vlastní kubatůry kolem půldruhého litru s KN filtrem , samolepky na kapotě a lovatem pod kapotou   . To jsem se vážně pobavil. Každopádně mladíci, kteří si dají obrázek tygra na kapotu, byli vždy na silnici nejrychlejší. A označení na pěkné auto značky Chevrolet ještě větší samolepkou CHEVROLET mě vážně rozesmála . Administrátoři tohoto fora by měli lépe kontrolovat, zda-li se tu neregistrují osoby mladší 18 let, jelikož tu padají ostrá slova od omezených jedinců a pravděpodobně ještě nevlastní řp.
  . To jsem se vážně pobavil. Každopádně mladíci, kteří si dají obrázek tygra na kapotu, byli vždy na silnici nejrychlejší. A označení na pěkné auto značky Chevrolet ještě větší samolepkou CHEVROLET mě vážně rozesmála . Administrátoři tohoto fora by měli lépe kontrolovat, zda-li se tu neregistrují osoby mladší 18 let, jelikož tu padají ostrá slova od omezených jedinců a pravděpodobně ještě nevlastní řp.  Jinak pro lepiče, kterým se zdá lak vozu jako panenský nadhodím inspiraci, ať lepí a budou ještě rychlejší, až budou nejrychlejší na celém světě. Krásný večer a uvědomte si, že benzín je odpad z ropy, když nám připravují plnohodnotné palivo pro naše TURBODIESELY
  Jinak pro lepiče, kterým se zdá lak vozu jako panenský nadhodím inspiraci, ať lepí a budou ještě rychlejší, až budou nejrychlejší na celém světě. Krásný večer a uvědomte si, že benzín je odpad z ropy, když nám připravují plnohodnotné palivo pro naše TURBODIESELY   

Ale myslim, ze Hanzy tie nalepky uz samozrejme na aute nema. Myslim ze to mal s predvadzacky...
  Ale myslim, ze Hanzy tie nalepky uz samozrejme na aute nema. Myslim ze to mal s predvadzacky...  
Jo to bude dalsi takovy a na jednoho to primo sedi co debata o klepocmoudu prestala bavitIacobus píše:Hanzy, ako sa volal ten čo to tu menil tú identitu. Nie je toto hore podľa toho prejavu zasa on?

A reci o samolepkach neresim ja na aute mel max srazove co jsem lepil ja jinak tohle jsou s predvadecky a ze je polepene auto co je mistr sveta s BENZINOVYM motorem bez turba v barve v jake jsou zavodni auta me az tolik nevadi je to jedno z aut co mam je na to urcene i ro reklamu CHEVROLETU a lidi cumi radne
 A reci o samolepkach neresim ja na aute mel max srazove co jsem lepil ja jinak tohle jsou s predvadecky a ze je polepene auto co je mistr sveta s BENZINOVYM motorem bez turba v barve v jake jsou zavodni auta me az tolik nevadi je to jedno z aut co mam je na to urcene i ro reklamu CHEVROLETU a lidi cumi radne  

s tim plynem na parkovisti jsem to nejak nepobral, nicmene spis ti zdechne diesel nez benzin, to ma odzkouseno asi kazdy
 s tim plynem na parkovisti jsem to nejak nepobral, nicmene spis ti zdechne diesel nez benzin, to ma odzkouseno asi kazdy  A nizsi nebo vyssi ceny phm jsou sumak, uz stoji stejne.
 A nizsi nebo vyssi ceny phm jsou sumak, uz stoji stejne.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |