1.4t je realný sen
Moderátor: Blue Lanos
 lebo 1.4T je slabota. To je 103kW a to radšej 120kW diesel
 lebo 1.4T je slabota. To je 103kW a to radšej 120kW diesel  ale mohli by tam dať aspoň tú 1.6T jak do Oplu 180hp to už by som bral aj benál
 ale mohli by tam dať aspoň tú 1.6T jak do Oplu 180hp to už by som bral aj benál 
 ale ja premýšľam okrem Cruza ešte nad Mitsubishi Lancer. I keď ten nemá tak pekný interiér. Aj tak iba blúznim a scem Cruza
 ale ja premýšľam okrem Cruza ešte nad Mitsubishi Lancer. I keď ten nemá tak pekný interiér. Aj tak iba blúznim a scem Cruza 

Pro mě to je logický krok dál po dobrých zkušenostech. Na Toyotě se mi líbí preciznost sladěný motor+převodovka dotažené detaily které Cruzovy chybí ale Cruze je prostě o vzhledu oproti Toyotě tady boduje. Hatch bude přímý konkurent Aurisu takže rozhodne cena .
  Pro mě to je logický krok dál po dobrých zkušenostech. Na Toyotě se mi líbí preciznost sladěný motor+převodovka dotažené detaily které Cruzovy chybí ale Cruze je prostě o vzhledu oproti Toyotě tady boduje. Hatch bude přímý konkurent Aurisu takže rozhodne cena .

Uvidime ako pojde ten benzin dalej
 Uvidime ako pojde ten benzin dalej 
  Teda co poznam
  Teda co poznam 
 Snazim opravit porobit a stale daco nove
 Snazim opravit porobit a stale daco nove  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |