a víš že sem psal že já a počítače se nemáme moc v lásce software nevyjímaje a takhle je to pohodlnější
 a víš že sem psal že já a počítače se nemáme moc v lásce software nevyjímaje a takhle je to pohodlnější  
   když mi to napíšeš ale musíš uznat že na to že sem se neučil nikdy anglicky tak sem aspoň věděl o čem je řeč jen ty detaily
 když mi to napíšeš ale musíš uznat že na to že sem se neučil nikdy anglicky tak sem aspoň věděl o čem je řeč jen ty detaily  
   jinak díky
 jinak díky Moderátor: Blue Lanos

za 18900zlotych
 za 18900zlotych
 podle mě to není auto vhodný na tuning. Ale zase pokud si s tím někdo opravdu pohraje, tak má můj obdiv
  podle mě to není auto vhodný na tuning. Ale zase pokud si s tím někdo opravdu pohraje, tak má můj obdiv  
Na lanose uz proste neni co tunitIvan píše:Lanos má tu nevýhodu, že se poměrně blbě upravujepodle mě to není auto vhodný na tuning. Ale zase pokud si s tím někdo opravdu pohraje, tak má můj obdiv
 Je to dokonale otunene afto uz z vyrobi
  Je to dokonale otunene afto uz z vyrobi  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |