Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666

Bylo by to fajn, ale není můj, měl jsem jej na čtyři dny na testovačku. Byl to 2.0 163 k manuál.patres20 píše:nadhernej orlando. pecka.
to je už tvuj? co mas za motor? a jak jses spokojenej celkove.
a jeste dotaz co si myslite o 1.8 nebude poruchovej?

mě nedali ani aveo na projetí při koupi
 mě nedali ani aveo na projetí při koupi 
Ivo R. píše:Bylo by to fajn, ale není můj, měl jsem jej na čtyři dny na testovačku. Byl to 2.0 163 k manuál.patres20 píše:nadhernej orlando. pecka.
Spokojenost byla

Cena je kes nebo lizarna?patres20 píše:zdravim. kupte si svet motoru vcera vysel test orlanda. a pecka. nejvetsi samy chvaly a vsechny porazi. mrknete. a co už ho nekdo ma doma??
dostal jsem finalni cenu za kterou ho kupuju ale za 5 mesicu dorazi. 1.8 LTZ Bílá za 333.800kc s DPH neni to omyl ta cena. ale jde to ukecat fleet atd

patres20 píše:Ivo R. píše:Bylo by to fajn, ale není můj, měl jsem jej na čtyři dny na testovačku. Byl to 2.0 163 k manuál.patres20 píše:nadhernej orlando. pecka.
Spokojenost byla

a jaký máte nazory na na 1.8? nebudeme litovat?
kde by se dlao taky pujcit treba na vikend auto?? diky
1.8 jsem nezkoušel, ale nemusel by být špatny, chce to se projet. Ohledně půjčení , já jsem jej měl od prodejce , kde jsme kupovalipatres20 píše:Ivo R. píše:Bylo by to fajn, ale není můj, měl jsem jej na čtyři dny na testovačku. Byl to 2.0 163 k manuál.patres20 píše:nadhernej orlando. pecka.
Spokojenost byla

a jaký máte nazory na na 1.8? nebudeme litovat?
kde by se dlao taky pujcit treba na vikend auto?? diky

Jajuska95 píše:Patresi..
no my máme taky už skvělé ceny u SRBY, už u nich koupené druhé auto, servis super.. v Náchodě jsme nebyli spokojeni s chováním a co se týče komunikace..
I co se týče půjčení aut, je to prostě o důvěře.. když ti půjčí auto na 3 dny jen tak, je to bezva, auto si vyzkoušíš a víš do čeho jdeš..

Takže Orlando jsme si vyzkoušeli opravdu skvěle..

Nedá mi nezapojiť sa . Skúšobná jazda
 Nedá mi nezapojiť sa . Skúšobná jazda   nehrozí a už vôbec zapožičanie . Nekupoval som tiež prvý Chevrolet a pri kúpe ochota veliká skoro človeku do ..... vliezli ale skúšobná jazda nehrozila a to sme nekupovali jeden ale hned dva Chevrolety a ešte sme rozmyšľali že zoberieme aj Sparka . Po predaji cca. dobrých päť hodín čakania leasing a pod. a ešte že navigácie zdarma aspoň to no nič slávneho . A ešte som si všimol že ked zákaznik na nich veľmi tlačil tak ho aspoň na predvadzačke previezli ale šoferoval len predajca . No po kúpe asi mesias po kúpe snímač ABS zadný ľavý (aveo sedan) po telefonáte z predajcom . Predajca - Nevolajte mne ale do servisu . Pri kúpe mi predajca povedal že kludne môžem zavolať s hocičím a že mi poradí pomôže . Ale po návšteve už len servisu a objednaní a oprave ked sme išli aj oproti sebe nevedel mi ani odpovedať na pozdrav Dobrý deň .
 nehrozí a už vôbec zapožičanie . Nekupoval som tiež prvý Chevrolet a pri kúpe ochota veliká skoro človeku do ..... vliezli ale skúšobná jazda nehrozila a to sme nekupovali jeden ale hned dva Chevrolety a ešte sme rozmyšľali že zoberieme aj Sparka . Po predaji cca. dobrých päť hodín čakania leasing a pod. a ešte že navigácie zdarma aspoň to no nič slávneho . A ešte som si všimol že ked zákaznik na nich veľmi tlačil tak ho aspoň na predvadzačke previezli ale šoferoval len predajca . No po kúpe asi mesias po kúpe snímač ABS zadný ľavý (aveo sedan) po telefonáte z predajcom . Predajca - Nevolajte mne ale do servisu . Pri kúpe mi predajca povedal že kludne môžem zavolať s hocičím a že mi poradí pomôže . Ale po návšteve už len servisu a objednaní a oprave ked sme išli aj oproti sebe nevedel mi ani odpovedať na pozdrav Dobrý deň .  

např. praktičnost, místo na láhev ve dveřích, držáky na nápoje mezi sedadly atd. atd. Pokud někoho zajímá něco co bych mohl vědět, klidně se ptejte.
 např. praktičnost, místo na láhev ve dveřích, držáky na nápoje mezi sedadly atd. atd. Pokud někoho zajímá něco co bych mohl vědět, klidně se ptejte. 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |