dávám do pořádku svoji Nexinku, ale narazil jsem na tyto 1.2 W skleněnky s plastovou paticí v těch spínačích. Nikde jsem je nenašel ke koupi
 všechny mají takové packy na bocích a tyto mají ty drátky namotány až dole na plastu. Víte, kde se to dá pořídit nebo případně jak nahradit? Určitě to každý už řešil
 všechny mají takové packy na bocích a tyto mají ty drátky namotány až dole na plastu. Víte, kde se to dá pořídit nebo případně jak nahradit? Určitě to každý už řešil 
dále nevíte čím je přichycen plast středového panelu ve spodní části? zbyly mi tam jen prázdné díry z obou stran boků.
a jako poslední věc, při rychlosti cca 50km/h tak z poza budíků jde slyšet takové cvakání a mění se to v závislosti na rychlosti. Takže předpokládám že je vyšmatlaný náhon tachometru. Kdyby měl někdo na prodej nový kousek. Dostat se tam snad půjde když vyšrubuju ty budíky.

dnes jsem obvolával snad všechny elektra, elektromateriály apod. do pár jsem se i zastavil osobně.. nic
 dnes jsem obvolával snad všechny elektra, elektromateriály apod. do pár jsem se i zastavil osobně.. nic  taková kravina a řeším to už 3den... pff vezmu nějaké ty B8 a zkusím to tam narvat.. nějak.. pilník, vrtačka, sekundové lepidlo.. cokoliv.. už mě to s.re....
 taková kravina a řeším to už 3den... pff vezmu nějaké ty B8 a zkusím to tam narvat.. nějak.. pilník, vrtačka, sekundové lepidlo.. cokoliv.. už mě to s.re....