ja to tam tiež niekedy mrsknem
 ja to tam tiež niekedy mrsknem  až si kúpim také rádio
 až si kúpim také rádio 
Moderátor: Blue Lanos
 ja to tam tiež niekedy mrsknem
 ja to tam tiež niekedy mrsknem  až si kúpim také rádio
 až si kúpim také rádio 

) že som sa postavil za kameru a to bola tapeta na rádiu
 ) že som sa postavil za kameru a to bola tapeta na rádiu   

len som to nevedel odfotiť bo som bol sám a mobil som síce všeliako staval ale je to na prd no zajtra v robote znásilním dákého kolegu aby to odfotil je to bomba JÁ na vlastnom rádiu
  len som to nevedel odfotiť bo som bol sám a mobil som síce všeliako staval ale je to na prd no zajtra v robote znásilním dákého kolegu aby to odfotil je to bomba JÁ na vlastnom rádiu   

dej jeste dopredu a jeste kdyby to umelo nahravat , a mas on board cam
   dej jeste dopredu a jeste kdyby to umelo nahravat , a mas on board cam  

No uprimne zatial používam zrkadla a do garáže idem po spameti ale tam je to fuk lebo v nej mám doraz na koleso takže zatial to mám ako zábavku a hlavne nech rádio robí to čo umí
 No uprimne zatial používam zrkadla a do garáže idem po spameti ale tam je to fuk lebo v nej mám doraz na koleso takže zatial to mám ako zábavku a hlavne nech rádio robí to čo umí   

Senzory tento uhol zachytávajú. Ale ty si si to empiricky vyskúmal a máš to podľa seba.
  Senzory tento uhol zachytávajú. Ale ty si si to empiricky vyskúmal a máš to podľa seba.  
    supr tak to vůbec nevypadá zle, ať to dlouho funguje bez problému.
  supr tak to vůbec nevypadá zle, ať to dlouho funguje bez problému. A teraz ješte opierky jo lenže mne v zadu nikdo nesedí no nevadí v najhoršom pôjdem do Fittyho Tic-Tacu a bude tam hudba
  A teraz ješte opierky jo lenže mne v zadu nikdo nesedí no nevadí v najhoršom pôjdem do Fittyho Tic-Tacu a bude tam hudba   

To je srandička v zadu zostanú sedačky ale tie opierky ako máš Ty to je tedy hlavne pre detičky perfektné nie
  To je srandička v zadu zostanú sedačky ale tie opierky ako máš Ty to je tedy hlavne pre detičky perfektné nie  

.
 .
 A DVDčko ani dáko nepúšťám len klipy a najviac pri jazde rádio a Mp3 takže opierky zatial počkajú bo už detičky odrástli a tak je Kráska více-mene dvoj sedačková
 A DVDčko ani dáko nepúšťám len klipy a najviac pri jazde rádio a Mp3 takže opierky zatial počkajú bo už detičky odrástli a tak je Kráska více-mene dvoj sedačková   

No pozerám že 750 km to mám aj Já len na druhú stranu a to keď ideme do Prahy k mladým
 No pozerám že 750 km to mám aj Já len na druhú stranu a to keď ideme do Prahy k mladým  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |