Kalos 1.4 16V
Moderátor: Blue Lanos
Re: Kalos 1.4 16V
ok skúsim a ďakujem

- Reklama
Ale nekontaktuj Bratislavu lebo to je maloobchot.Hlavny sklad je vo Vrbovom tam sa treba obratit. emil.hudec@carmax.skHlozko píše:ok skúsim a ďakujem
Nissan NV200 1,6 81kw
Mazda 3 2,0 benzin 121kw r.v.2014
Kia Pregio 2,7 D
Chevrolet Aveo 1,4 74 kW r.v.2008+LPG
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu

Kia Pregio 2,7 D
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
ahojte .... tak vymenil som termostat, prepláchol som chladič .... teplota takmer optimálna ale zistil som prasknutý kryt na termostate. pri výmene som nemal problémy s rozvodmi ... auto ide ale stráca sa voda cez ten prasknutý deklík , dúfam že ho zoženiem. Prebehol som ho asi 20 km a teplota motora bola takmer v pohode a na normál asi stúpne až keď vymením deklík. díki za rady

Ahojte - vymenil som termostat no bohužial mi praskol domček na termostat takže som ho objednal a vymenil, prepláchol som chladič len tlakom vody - kúrenie ide ako nové...
otázočka - auto mi stále drme palivový filter vymenený, sviečky som dal nové trojbodové, sviečkové káble vyskúšané su dobré, a teraz tá otázka - odkial sa rátajú valce ? od rozvodov alebo od elektronického rozdelovača ? surne to potrebujem vedieť bo kable som nikdy neprehadzoval. Daewoo Kalos 1,4 61kW 8v rv2003

otázočka - auto mi stále drme palivový filter vymenený, sviečky som dal nové trojbodové, sviečkové káble vyskúšané su dobré, a teraz tá otázka - odkial sa rátajú valce ? od rozvodov alebo od elektronického rozdelovača ? surne to potrebujem vedieť bo kable som nikdy neprehadzoval. Daewoo Kalos 1,4 61kW 8v rv2003
ako ? neviete mi s tým poradiť?

Měly by jít od rozvodů 1,2,3,4, na cívce je společný 1,4 a 2,3

- Přílohy
- 

- zapalkalos.jpg (79.4 KiB) Zobrazeno 5971 x

Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm

Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
nooooo supeeeeer ďakujem .... ale jedna chyba sa deje ! mam opačne prehodené káble a zaujímavé je že auto ide .... síce na 3 valce ale ide ..... idem skúsiť prehodiť

Tak co ide auto?

Nissan NV200 1,6 81kw
Kia Pregio 2,7 D
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu

Kia Pregio 2,7 D
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
ahojte no auto ide aleeeee !!!! mam zase nejaký problem .... mam vadnu cievku a auto ide na 3 valce ... lenže na lpg mi drme teda šklbe motorom - to som si zvykol ale začalo mi šklbať aj na benzíne a som z toho hotový  aj predtym ked som mal vadnu cievku mi sklbalo len na lpg ale teraz benzín
 aj predtym ked som mal vadnu cievku mi sklbalo len na lpg ale teraz benzín  niečo sa deje a ja neviem čo
 niečo sa deje a ja neviem čo 

aj predtym ked som mal vadnu cievku mi sklbalo len na lpg ale teraz benzín
 aj predtym ked som mal vadnu cievku mi sklbalo len na lpg ale teraz benzín  niečo sa deje a ja neviem čo
 niečo sa deje a ja neviem čo 
Zdravím!!!
Mám problém s Kalosem 1,4,16V , po startu pouze za studena klesnou volnoběžné otáčky pod 800 ot/min a motor nejde cca 2min. pravidelně .Po zahřítí motoru je vše naprosto OK.Po vyčištění "klapky" se tento problém na chvíli /asi 2týdny/ ztratí a pak se opět situace horší.Vím ,že na tohle téma tady je tady několik příspěvků , ale ani jeden nepasuje na můj problém.Po několika velmi nejistých výkonech ve značkových servisech bych rád zjistil něco víc.Mám Kalose 8.rok , 101000km.jinak OK! Děkuji za radu!!!

Mám problém s Kalosem 1,4,16V , po startu pouze za studena klesnou volnoběžné otáčky pod 800 ot/min a motor nejde cca 2min. pravidelně .Po zahřítí motoru je vše naprosto OK.Po vyčištění "klapky" se tento problém na chvíli /asi 2týdny/ ztratí a pak se opět situace horší.Vím ,že na tohle téma tady je tady několik příspěvků , ale ani jeden nepasuje na můj problém.Po několika velmi nejistých výkonech ve značkových servisech bych rád zjistil něco víc.Mám Kalose 8.rok , 101000km.jinak OK! Děkuji za radu!!!
To čo oopisuješ je problém skrtiacej klapky, alebo krokoveho motorčeka. Prisadne snímaca na váhu vzduchu. Poriadne všetko prečisti , po prípade skús vymeniť pal. Filter a prečistiť pal-systém

Aveo sedan 1.2 16 V 
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb

2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nasRe: Kalos 1.4 16V
Ahoj!
Díky za rychlou odpověď,doufám ,že to bude OK.
měj se !!!
Tomáš

Díky za rychlou odpověď,doufám ,že to bude OK.
měj se !!!
Tomáš
- 
				13Martin13
Zdravim vsetkych ale uz naozaj neviem co je na chybe....
mam chevrolet kalos 1.4 16v 2005 a problem je ten ze mi auto zalieva benzinom a otacky mi skacu tak ake je pocasie vonku.
diagnostika mi ukazala map senzor tak som ho vymenil nepomohlo....
na otacky som pouzil vase rady , precistit skr.klapku a krokac tak som to urobil stale to iste (krokac som nakoniec kupil novy)
a najlepsie je na tomto ze auto niekedy ani nenastartujem starter toci a nic....(kostry su skontrolovane,precistene)
pomozte uz som bezradny auto mi stoji 2 tyzdne(ma najazdene iba 50tisic km)

mam chevrolet kalos 1.4 16v 2005 a problem je ten ze mi auto zalieva benzinom a otacky mi skacu tak ake je pocasie vonku.
diagnostika mi ukazala map senzor tak som ho vymenil nepomohlo....
na otacky som pouzil vase rady , precistit skr.klapku a krokac tak som to urobil stale to iste (krokac som nakoniec kupil novy)
a najlepsie je na tomto ze auto niekedy ani nenastartujem starter toci a nic....(kostry su skontrolovane,precistene)
pomozte uz som bezradny auto mi stoji 2 tyzdne(ma najazdene iba 50tisic km)
- 
				13Martin13
hallllo borci neviete kde moze byt problem pomozte 
dakujem

dakujem
Ahoj,
prosím o radu.
mám Kalos 1,4 16V.samozřejmě mě zlobí CHECK,Vyzkoušel jsem kdeco:výměna ,svíček,všech filtrů,kabelů,cívky,prostříknutí klapky,aditiva,lepší benzin.Ale auto za studena cca 500m jedu dobře,pak při dojezdu třeba na křižovatku klesnou otáčky někdy i pod 500 ot. a motor škube,jakoby jel na 3válce.Po cca 10km už motor jede dobře.V servisech si s tím nevědí rady.Tenhle problém v minulosti se dal odstranit výměnou pal. filtru,nebo svíček,nebo ze začátku prostříknutím škrtící klapky.Teď opravdu v tápu já a i v servisech.má někdo podobný problém a jak jste ho vyřešili?
děkuju moc za nějaký podnět, nechce mi už vyměňovat na blind kdeco.
Dík
Tomáš

prosím o radu.
mám Kalos 1,4 16V.samozřejmě mě zlobí CHECK,Vyzkoušel jsem kdeco:výměna ,svíček,všech filtrů,kabelů,cívky,prostříknutí klapky,aditiva,lepší benzin.Ale auto za studena cca 500m jedu dobře,pak při dojezdu třeba na křižovatku klesnou otáčky někdy i pod 500 ot. a motor škube,jakoby jel na 3válce.Po cca 10km už motor jede dobře.V servisech si s tím nevědí rady.Tenhle problém v minulosti se dal odstranit výměnou pal. filtru,nebo svíček,nebo ze začátku prostříknutím škrtící klapky.Teď opravdu v tápu já a i v servisech.má někdo podobný problém a jak jste ho vyřešili?
děkuju moc za nějaký podnět, nechce mi už vyměňovat na blind kdeco.
Dík
Tomáš