Moderátor: Blue Lanos

Lebo toto tam si vsimne aj slpey  ako taka spona na opasok to tam vyzera
 Lebo toto tam si vsimne aj slpey  ako taka spona na opasok to tam vyzera  

A hlavnme už som mal pod zadkom dosť aut a vlastne som skoro na všetkých sekol pružiny v predu a doposud som nemal problém takže nekonzulujem ale robím si čo chcem
 A hlavnme už som mal pod zadkom dosť aut a vlastne som skoro na všetkých sekol pružiny v predu a doposud som nemal problém takže nekonzulujem ale robím si čo chcem  
 chvalím.
  chvalím.

ale velmi sa mi páčí že keď som dneska ukazoval tu kameru kamošom tak ju všetci hladali a daktorý ju mali pred nosom a čumeli presne tam čo janko popísal - do diery na klúč a tak ono na fotkách ju vidno ale v skutočnosti tak meter od Krásky nevidno nič
 ale velmi sa mi páčí že keď som dneska ukazoval tu kameru kamošom tak ju všetci hladali a daktorý ju mali pred nosom a čumeli presne tam čo janko popísal - do diery na klúč a tak ono na fotkách ju vidno ale v skutočnosti tak meter od Krásky nevidno nič   

A sup sup dake tie fotecky a vide ako to snima
 A sup sup dake tie fotecky a vide ako to snima 

Ale aby si nepovedal tak som kvôli tebe vybehol do tej zimy a odfotil Ti ako svietia nočné diódky no na fotu sú fialové ale v skutočnosti sú červené
 Ale aby si nepovedal tak som kvôli tebe vybehol do tej zimy a odfotil Ti ako svietia nočné diódky no na fotu sú fialové ale v skutočnosti sú červené   

Jo a ješte mám na výber lebo mám vzadu v jednom svetle pípák na spiatočku a ten má dosť velký odber takže diódy ledva svietia a tak sú 2 možnosti a to vybrať pípáka alebo relátko lenže to zatial neriešim lebo aj s pípákom a tme  vidno tak 1,5m za auto a to stačí
 Jo a ješte mám na výber lebo mám vzadu v jednom svetle pípák na spiatočku a ten má dosť velký odber takže diódy ledva svietia a tak sú 2 možnosti a to vybrať pípáka alebo relátko lenže to zatial neriešim lebo aj s pípákom a tme  vidno tak 1,5m za auto a to stačí   Jo Peťane Ty máš vlastne len ten tubus čo takže čo Ty na to ju rafnúť do zámku
 Jo Peťane Ty máš vlastne len ten tubus čo takže čo Ty na to ju rafnúť do zámku  

Obraz je dobrý ale pri silnom slnku troška skresluje alôe inak paráda
  Obraz je dobrý ale pri silnom slnku troška skresluje alôe inak paráda   No fotenie nieje jednoduché lebo som mal len mobil takže kdo chce tak na Olšovci uvidí
 No fotenie nieje jednoduché lebo som mal len mobil takže kdo chce tak na Olšovci uvidí   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |