každý tuníííí po svéém
 každý tuníííí po svéém   
Moderátor: Blue Lanos
 ale ja som len chcel povedať je najednoduchšie a najúčinnejšie je čipnúť motor s turbom
 ale ja som len chcel povedať je najednoduchšie a najúčinnejšie je čipnúť motor s turbom 

To asi teraz popisuješ jazdu na bicykli, nie? Ticho, zvuk len od dýchania a občas sa pri tom uprdnešHanzy píše:Jj to se vi ale nam staci malo ale ticho pod kapotu zvuk jen od sani a vyfuku tak jak ma to byt jako nasi mistri sveta WTCC

naopak me rozesmeje co to jede za traktor asi specha na pole si zaorat...
 naopak me rozesmeje co to jede za traktor asi specha na pole si zaorat... 
 Ale ja jazdím na VCDI 2.0 150hp dosť sižne predbieham všetko čo vidím a i tak sa nedostanem nad spotrebu 6,5 takže aj v tom je čaro dieselu. Jeden týpek si kúpil Golfa VI 1,4 TSI 160hp kvôli tomu že TSI velký výkon a bude malaá spotreba...za pol roka to predal lebo keď tomu trochu stupil žralo to jak tank
 Ale ja jazdím na VCDI 2.0 150hp dosť sižne predbieham všetko čo vidím a i tak sa nedostanem nad spotrebu 6,5 takže aj v tom je čaro dieselu. Jeden týpek si kúpil Golfa VI 1,4 TSI 160hp kvôli tomu že TSI velký výkon a bude malaá spotreba...za pol roka to predal lebo keď tomu trochu stupil žralo to jak tank 

Hanzy píše:Cena byla tech 3500kc?Koukal jsem na jejich stranky a Cruze tam v nabidce nemaji a taky jsem se docetl ze jsou schopni auto naladit na jakykoli vykon vyssi ci nizsi nez v doporucenych mezich a jelikoz mam motor nahradni mohli by ho cipnout jeste na vetsi vykon nez je vykon origo noveho Cruze 2011 ;)Vypada ze vedi co delaji a nemel by byt to pro ne problem

A inak origo 1.6 nema nahodou 123 konof?
  A inak origo 1.6 nema nahodou 123 konof?| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |