Moderátor: Blue Lanos

, ale snad mi nechces tvrdit ze cruze je kvalitnejsi auto nebo tak neco... (myslim kvalita plastu atd..)
 , ale snad mi nechces tvrdit ze cruze je kvalitnejsi auto nebo tak neco... (myslim kvalita plastu atd..) 

A snáď nechceš ty tvrdiť že si si Coopera kúpil kvôli kvalitným plastom. To by si si potom musel kúpiť LEGO lebo to sú naozaj kvalitné plasty.schnappi píše:tjn 30k euro v zakladu je dost... ale kdyz si tam nahodis nejakou vybavu tak se to jeste zvedne
btw nerikam ze to auto neni predrazene ... prakticnost ku cenovce 3/10, ale snad mi nechces tvrdit ze cruze je kvalitnejsi auto nebo tak neco... (myslim kvalita plastu atd..)

koupil sem si ho protoze se mi libi a tak to ma bejt no ne?
 koupil sem si ho protoze se mi libi a tak to ma bejt no ne?  stejne jako predtim cruze
 stejne jako predtim cruze 
 kdyby se ti to auto libilo tak s jeho cenovkou stejne nic neudelas. kdybys ho chtel musel by sis ho koupit.... ale je to jen kus zeleza jako kazde auto. vse je jen otazka vkusu a otazka kolik investovat... pro kazdeho dana castka nehraje stejnou roly.
  kdyby se ti to auto libilo tak s jeho cenovkou stejne nic neudelas. kdybys ho chtel musel by sis ho koupit.... ale je to jen kus zeleza jako kazde auto. vse je jen otazka vkusu a otazka kolik investovat... pro kazdeho dana castka nehraje stejnou roly.

Nie že by to bola nejaká výhra ale je pekný
 Nie že by to bola nejaká výhra ale je pekný 
Výhra to není za mega bych pořídil něco jinéhoDimco Nubira 97 píše:jj za melón mám SuperB combiNie že by to bola nejaká výhra ale je pekný
 ale myslím že combi superb je nejlepší auto jaké zatím škodovka mněla.
  ale myslím že combi superb je nejlepší auto jaké zatím škodovka mněla.Doporučuji tento příspěvek nějak přesunout na začátek / konec této diskuze (např. editací prvního příspěvku) Taky jsem prošel vše, neboť jsem v procesu objednání nového Orlanda a s Cruzem toho mají hodně společného. Nenašel jsem nic, co by mě zásadně odradilo.666 píše:Tak jsem ze zvědavosti narychlo prolétl celou diskuzi o závadách a našel jsem toto:
chyby 95, výměna autobaterií, teplo u pedálů a vrzání opěrek - to je dle mého tak 50 procent příspěvků. Dalších 20 procent je nefungující trojblik, chrčící reprák, vypalování filtru pevných částic, ťukání spojky při rozjezdech, plasty , a ostatní takové všelijaké "ruchy" . Pár stránek zabírá Fusova spojka a to ostatní /tak skoro 30 procent/ jsou debaty o klimatizaci a věci, které bych zařadil do rubriky Pokec. Takže si myslím, že to není tak hrozné.

. Su to zatial veci ktore som rozdychal - mo uvidime co bude dalej. Ma niekto podobny problem.
 . Su to zatial veci ktore som rozdychal - mo uvidime co bude dalej. Ma niekto podobny problem. 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |