Som zvedaví ako bude fachčiť no aj tak to velmi nepotrebujem lebo viem cúvať aj  bez toho ale za ty prachy no neber to že
 Som zvedaví ako bude fachčiť no aj tak to velmi nepotrebujem lebo viem cúvať aj  bez toho ale za ty prachy no neber to že   

15€
  15€   

Ale rádijko 2DIN mám vlastné aby nedošlo k omylu
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

15€
  15€   

Zdravim, chcem sa opytat, kde sa da objednat takato kamerka...poprosim link...-peha- píše:A Já som si objednal kamerku

Som zvedaví ako bude fachčiť no aj tak to velmi nepotrebujem lebo viem cúvať aj bez toho ale za ty prachy no neber to že

15€

napis stranku kde si to objednalrudik píše:Ahojte Aveáci. Takto mám namontované cúvačky.Sú montované bez demontáže nárazníka.Celé je to vedené popod čalúnenie strechy a zadného stĺpika.Montáž som si robil sám cca 2 hoďky.Cena 24 € + poštovné.Ak máte záujem rád pomôžem.
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |