samo že som z fotiek pochopil kde je ta zelená ledka
Moderátor: Blue Lanos

Baterku som do nich dal tuškovú alkalickú tak vydržia dlho no a diody napojíš hned z osvetlenia popolníka
 Baterku som do nich dal tuškovú alkalickú tak vydržia dlho no a diody napojíš hned z osvetlenia popolníka   potom nahod aj ty foto aké tam šupneš
 potom nahod aj ty foto aké tam šupneš   zajtra dam ešte foto ako to svieti lebo to ešte nemám nahodené
 zajtra dam ešte foto ako to svieti lebo to ešte nemám nahodené 

No a čo to je zas za somarina-peha- píše:No aj Já si tam dám také ako Ty pokud je neseženu u Nás tak isto v Košiciach alebo Budapešti ale chcem hranaté a strieborné
Jo a aj som si dneska objednal tohlecto aby som na rádiu mal všetky funkcie pokope

:?:vyzerá to ako náramkové hodinky asi to je kamera však
  :?:vyzerá to ako náramkové hodinky asi to je kamera však  
 tu kameru má k němu zdarma jako bonus
  tu kameru má k němu zdarma jako bonus  

a to auto nech si nechá majitel já mám rád svoju kočku
 a to auto nech si nechá majitel já mám rád svoju kočku   

to je ako zadarmo
 to je ako zadarmo 
 Ta sme še pobavili
  Ta sme še pobavili 

tak som rozmýšlal tam vraziť nazad halogeny ale hopla tam čo som kupoval tu HID Xenonku mi proptne odpísali že ma majú v databázy a pokud chcem tak za 18€ aj s poštovným mi pošlú 2x novú výbojku takže v štvrtok som to objednal a dneska ráno boli tu takže zatial tam zostanú a ješte im mám poslať tu bikajúcú že či to nieje výrobná vada a že pokud nebude dáko poškodená tak aj tu mi vymenia ale to už je fuk aj tak sú dobrý
 tak som rozmýšlal tam vraziť nazad halogeny ale hopla tam čo som kupoval tu HID Xenonku mi proptne odpísali že ma majú v databázy a pokud chcem tak za 18€ aj s poštovným mi pošlú 2x novú výbojku takže v štvrtok som to objednal a dneska ráno boli tu takže zatial tam zostanú a ješte im mám poslať tu bikajúcú že či to nieje výrobná vada a že pokud nebude dáko poškodená tak aj tu mi vymenia ale to už je fuk aj tak sú dobrý  

Hlavne na nasej ulici kde ked zastanes pred obrubnikom tak za tebou autobus neprejde
 Hlavne na nasej ulici kde ked zastanes pred obrubnikom tak za tebou autobus neprejde 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |