Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

pánové objednáno 15 sad rámečků
 pánové objednáno 15 sad rámečků  cena za sadu je 4500kč penízky posílejte na účet 007 ............
 cena za sadu je 4500kč penízky posílejte na účet 007 ............

se zimníma 5 sadu
 se zimníma 5 sadu 
 , ale opět bez závady jen mi zas opět vyběhli na zrcátkách takové malé tečky, takže uvidím co to ještě udělá a jinak zas nechám vyměnit v Renocaru
, ale opět bez závady jen mi zas opět vyběhli na zrcátkách takové malé tečky, takže uvidím co to ještě udělá a jinak zas nechám vyměnit v Renocaru   . Jinak všechny chromy i včetně polských chrom rámečků na SPZ bez závad
 . Jinak všechny chromy i včetně polských chrom rámečků na SPZ bez závad  

V letě mu to nahlodají včely a vosy a v zimě to už dodělá sůl
  V letě mu to nahlodají včely a vosy a v zimě to už dodělá sůl  
Teť nás žluťáskové umlátítomask píše:Hast du recht

záleží kolik toho v zimě najezdíš a kde,já jezdím každej den a u nás solí pořád u vás myslím nee.Každopádně zítra přijdou nový rámečkyScorpion.11 píše:Tak jsem se dneska schválně díval na ty moje chromy, ale nejdřív jsem musel vzít hadřík a trochu to otřít od všeho možného, ale opět bez závady jen mi zas opět vyběhli na zrcátkách takové malé tečky, takže uvidím co to ještě udělá a jinak zas nechám vyměnit v Renocaru
. Jinak všechny chromy i včetně polských chrom rámečků na SPZ bez závad
 ale pošlu je na prodej dávat je už nebudu
 ale pošlu je na prodej dávat je už nebudu  jinak reklamace proběhla podle mých představ
 jinak reklamace proběhla podle mých představ  
  a žlutou barvou to není....
 a žlutou barvou to není.... jj lítá na to hmyz ale ne tak že bych to neustál
 jj lítá na to hmyz ale ne tak že bych to neustál jj ostrý auto to je
 jj ostrý auto to je
 spíš je nechám jenom barvou
 spíš je nechám jenom barvou 
 či spíš možná dát větší vrstvu ať to vydrží déle
 či spíš možná dát větší vrstvu ať to vydrží déle   Není to žádná levná záležitost, takže by to též mělo něco vydržet
 Není to žádná levná záležitost, takže by to též mělo něco vydržet  
 jde o to že ten lak by to od té soli ochránil dostatečně a byl by pokoj jenže ale....
 jde o to že ten lak by to od té soli ochránil dostatečně a byl by pokoj jenže ale....| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |