Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95

Nedovedu si to představit v akci, tak už se těším na sraz
   Nedovedu si to představit v akci, tak už se těším na sraz  

.... a vlastní elektrárnuFitty píše:už jen palubku, zadní boky s LCD a lak + čalounění :DDD

ne stačej 2 gelový baterie a zdrojVojta píše:.... a vlastní elektrárnuFitty píše:už jen palubku, zadní boky s LCD a lak + čalounění :DDD

, nevěřil jsem že by se mi Tico tak líbilo.
 , nevěřil jsem že by se mi Tico tak líbilo. 

Děkuji ti velmi moc za pochvalu, jsem rád, že někdo ocení mou práci ostatně jako většina z daewoo clubutomask píše:Ahoj Fitty,
prošel jsem si dnes tvoje celé fórum a musím říct že jsi šílenec ale dobrém slova smyslu
Tohle co děláš a děláš si sám to je fakt bomba respekt, nevěřil jsem že by se mi Tico tak líbilo.
Doufám že letos ti přibudnou aspoň tři poháre za první místo, budu držet palce a těším se až tě na nějakém srazu potkám.
To že ti nějaký kretén auto poškrábal jenom svěčí že to děláš dobře a opice holt závidí
Jseš fakt machr

Už z tohoto důvodu se nechci pouštět do dalšího projektu.
 Už z tohoto důvodu se nechci pouštět do dalšího projektu. 

každopádně v neděli se jede zkoušet
 každopádně v neděli se jede zkoušet  
 projížďka s nefunkčním vzduchovým podvozkem je úžasná věc
 projížďka s nefunkčním vzduchovým podvozkem je úžasná věc  ale už je opraveno kopresoru nevydžely gumičky na pístkách
  ale už je opraveno kopresoru nevydžely gumičky na pístkách  teď tlačí jako netlačil ani novej snad
 teď tlačí jako netlačil ani novej snad  a při té příležitosti se dovezly sportovní sedačky ze suzuki swift a tak nakonec byl dobrý den i když tak blbě začal
 a při té příležitosti se dovezly sportovní sedačky ze suzuki swift a tak nakonec byl dobrý den i když tak blbě začal  nakonec jsem se pokochal i muzikou a krásnou pohodlnou projížďkou
 nakonec jsem se pokochal i muzikou a krásnou pohodlnou projížďkou 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |