tak sa chcem opytat kolko vyjdu predne a zadne dik
 tak sa chcem opytat kolko vyjdu predne a zadne dikloziska
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
no tak som tam volal predne kus 1214 a zadne 256+188sk bez dphAndy píše:jedina rada aku ti viem dat je skus zavolat na
tc: 0915 756 327 je to HERMES trade BRATISLAVA
maju tam skoro vsetko na daewoo a myslim ze aj ceny su vcelku rozumne...
Ak by si tam volat daj vediet ako a co si zistil
a volal som este u nas v kezmarku tak predne 920sk kus a zadne720sada
s dph ,trosku tie deny su dive
- PetrCBR
- Kontaktovat uživatele:
5000 litru ? To tam davaji ten naboj i s fungl novym mercedesem ?goror píše:no este som volal do kosic ...elit...a tam maju predne za 1500sk
a zadne ze cely naboj za 5000litrikov to je uz uplne na hovno s tymi cenami a inac sa mi nezda ze treba do zadu kupit cely naboj
 )
)Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)

Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
no asi su dost predrazenyPetrCBR píše:5000 litru ? To tam davaji ten naboj i s fungl novym mercedesem ?goror píše:no este som volal do kosic ...elit...a tam maju predne za 1500sk
a zadne ze cely naboj za 5000litrikov to je uz uplne na hovno s tymi cenami a inac sa mi nezda ze treba do zadu kupit cely naboj)
- 
				Návštěvník
no bol to kezmarok a tam predne stoja 1ks 920 sk s dph a su to originalyAnonymous píše:Takze, Daewoo Piestany: predne 1445/ks, zadne vonkajsie 224, vnutorne 303 vsetko s dph. Inak by ma zaujimalo ako moze v KE ci kde to bolo stat predne 7 stoviek, ked v PN je udajne centralny velkosklad pre celu SR? Alebo je to nejaka nahrada? A ozaj, som bez ABS
a zadne musim davat cely naboj 5000litrov jeden

pretoze sa to neda rozobrat je to lisovane  tak som v koncoch zase ziadny tuning
 pretoze sa to neda rozobrat je to lisovane  tak som v koncoch zase ziadny tuning