Myslíš, že ty 17" jsou tak tvrdéJarik píše:No ani sa mu nedivím, že ich predáva, asi už došli drobné na zubára

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Myslíš, že ty 17" jsou tak tvrdéJarik píše:No ani sa mu nedivím, že ich predáva, asi už došli drobné na zubára

Ahoj máma má tyhle stříbrný Brands Hatch v 15" na léto a upřímě,tomu autu moc neslušej. Jo zapomněl jsem, že mamča valí Aveo 5D HB.ladinek píše:a co tyhle DOTZ

měli by dojít příští týden,ty co mám si nechám na zimu
 měli by dojít příští týden,ty co mám si nechám na zimu  ty 13" jsou dost úzký na aveo :o)měl jsem je v 16" teď v 15" už se na ně těším
 ty 13" jsou dost úzký na aveo :o)měl jsem je v 16" teď v 15" už se na ně těším . Som zvedavý ako budú vyzerat v menšom prvedení.
 . Som zvedavý ako budú vyzerat v menšom prvedení. nevypadají zle, ale není to už nějaká nemoc
 nevypadají zle, ale není to už nějaká nemoc  

jj já chci stejně zimní větší než 13" tak jsem to pořešil takto ,teď mě ještě  pořeší žena to bude horší
 jj já chci stejně zimní větší než 13" tak jsem to pořešil takto ,teď mě ještě  pořeší žena to bude horší 

16-ky su predsa len 16-ky som zvedavy na tie 15-kyladinek píše:tak jsem si udělal k vánocům radost a objednal tyhleměli by dojít příští týden,ty co mám si nechám na zimu
ty 13" jsou dost úzký na aveo :o)měl jsem je v 16" teď v 15" už se na ně těším
Ano ladinku sú parádne, skús ich ale aspon v 17"ladinek píše:ty jsou peckovní
 bo 15" by sa tak nezaskveli
 bo 15" by sa tak nezaskveli 
 Ladinek nevěř mu, protože Jarik
 Ladinek nevěř mu, protože Jarik   chce jen koupit od tebe levné disky 17" až je budeš zas prodávat
 chce jen koupit od tebe levné disky 17" až je budeš zas prodávat   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |