To s tým šampusem míníš, že ho rozbiješ o Cruze na jeho počestDimco Nubira 97 píše:ešte nie je až keď ho objednám potom strelíme šampusZatiaľ sa nechcem tešiť lebo keď sa človek mooooc teší vždy to dopadne zle
Takže zatiaľ sa snažím byť zdržanlivý

Moderátor: Blue Lanos
To s tým šampusem míníš, že ho rozbiješ o Cruze na jeho počestDimco Nubira 97 píše:ešte nie je až keď ho objednám potom strelíme šampusZatiaľ sa nechcem tešiť lebo keď sa človek mooooc teší vždy to dopadne zle
Takže zatiaľ sa snažím byť zdržanlivý

Ale asi ho fláknem o tú Nubiru čo mám pred barákom teraz
 Ale asi ho fláknem o tú Nubiru čo mám pred barákom teraz  

nie nie srandujem ani tej by som to nespravil
 nie nie srandujem ani tej by som to nespravil  buchnem šampus opijem sa zoberú mi vodičák a budem sa pozerať aký pekný cruze mi parkuje pred barákom
 buchnem šampus opijem sa zoberú mi vodičák a budem sa pozerať aký pekný cruze mi parkuje pred barákom  

: D
: D 

ja by som bol šťastný jak blcha keby ho mám už doma a nevozím sa len kvôli zimným
 ja by som bol šťastný jak blcha keby ho mám už doma a nevozím sa len kvôli zimným  ale viem že po čase to začne strašne liezť na city
 ale viem že po čase to začne strašne liezť na city 

Parada budeme se tesithonzik píše:Tak jsem včera navštívil autosalon Auto-Horečka v Kuníně, s panem Horečkou si prohlédl vystavené auto na solóně a pak se s autem projel a už bylo rozhodnuto. V březnu si pro něj pojedu. A moc se na to těším.
Dojem z jízdy - vynikající auto...
 Bude to ta 1.8LT?
 Bude to ta 1.8LT?
V březnu? Preboha veď áut sú plné salóny. Čo si si do toho objednal.honzik píše:Tak jsem včera navštívil autosalon Auto-Horečka v Kuníně, s panem Horečkou si prohlédl vystavené auto na solóně a pak se s autem projel a už bylo rozhodnuto. V březnu si pro něj pojedu. A moc se na to těším.
Dojem z jízdy - vynikající auto...

Hele jak jsem to psal tak to tam jeste nemel a nebo jsem blondyna taky mozneSERGEJ_3 píše:jj bude, ma to v podpisu

a samozrejme čo možno najväčšiu spoľahlivosť a poslušnosť našich tátošov nech už sú hocaké
 a samozrejme čo možno najväčšiu spoľahlivosť a poslušnosť našich tátošov nech už sú hocaké 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |