Alvine bude to prkotina
   Alvine bude to prkotina  
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
 Alvine bude to prkotina
   Alvine bude to prkotina  
 však na tom podvale odvážejí úplně cizí " Astru " ta Tvoje nemá Bratislavskou SPZ ...
 však na tom podvale odvážejí úplně cizí " Astru " ta Tvoje nemá Bratislavskou SPZ ...   či ano?
 či ano? z toho volako zmetený ...
 z toho volako zmetený ...   napiš ako to vlastne je
 napiš ako to vlastne je   
   čau " Vazoun "
 čau " Vazoun "   

Dostala stejnou ránu (tj. na stejné místo) jako ta moje 1. dubna, ale bohužel tahle ve větší rychlosti...-peha- píše:Jo a mimochodom mna dneska nepotešila jedna nehoda lebo dalšia Kráska to má asi za sebou

. celý špás odťah 42 € a dignostika 23 €,nuž pekný,nečakaný vianočný darček
 . celý špás odťah 42 € a dignostika 23 €,nuž pekný,nečakaný vianočný darčekAlvíne, zaplať pambu, že to byla toková prkotina, mohlo být hůře. Tak ať jezdí a nezlobíalvin píše:Už mám moju Eibhlin doma,ukázali mi,čo treba robiť,keby sa to zopáklo,no švanda kto mečom bojuje,mečom hynie,na vine mohlo byt stuhnuté relátko,s podobnými ja v práci prichádzam denne do kontaktu,ale u konkurenčnej značky. celý špás odťah 42 € a dignostika 23 €,nuž pekný,nečakaný vianočný darček
 (slovy básníka Topola)
 (slovy básníka Topola)  
Tak to tě vyšlo laciněji než moje nový zámky na Matize, přičemž klíče od starejch se našly dvě hodiny poté, co palikx po výměně odjelalvin píše:celý špás odťah 42 € a dignostika 23 €,nuž pekný,nečakaný vianočný darček
 .
 .

Což jsem si již několikrát potvrdil. Nereznou a držej. Vše ostatní je vždy na odpis.
 Což jsem si již několikrát potvrdil. Nereznou a držej. Vše ostatní je vždy na odpis.  

Fakt je to silák takto zvacovať plot dokázala len V3S vo vesničke strediskové
 Fakt je to silák takto zvacovať plot dokázala len V3S vo vesničke strediskové   Ale hlavne že sa nikomu nič nestalo,plot sa opraví, číslo vymení a je to
 Ale hlavne že sa nikomu nič nestalo,plot sa opraví, číslo vymení a je to  

Ocino proč najíždíš na ten ostrý obrubník když pak musíš měnit gumu???vado píše:Mna nepotesilo, ze som vcera na pumpe nezbadal ostru hranu obrubnika a bohuzial, si to odniesla lava predna pneumatika. Trzna rana v dlzke asi 7 cm v bocnici. Uz sa to nedalo rozchodit. Nikomu neprajem vymenu kolesa v dazdi a hlavne za neustaleho bombardovania otazkami typu: Ocino, preco musis menit koleso; Ocino, naco mas ten kluc; Ocino, mne je zima ... a podobne
Najviac roboty - teda telefonatov - mi dalo zohnat dve nove gumy v BA. Vsetko vsade vypredane.
Nakoniec sa podarilo a uz mam vpredu Matadorky MP52 185/60 R14 T. Byvale prave predne koleso typu MP56 sluzi teraz ako rezerva.
Sice mam vzadu 185/65 (v technickom je napisany rozmer 185/60, teda asi porusujem predpisy), co je o trochu viac, ako vpredu, ale hadam to ujazdim a dufam, ze si to zabky pri nejakej nahodnej kontrole nevsimnu ...
Ozaj, je mozne mat na rozdielnych napravach rozdielne rozmery pneumatik ??
p.s.: cele ma to stalo 78E nove gumy, 13E prezutie a 2E za "recyklaciu" starych pneumatik
Beriem to (a dufam, ze aj moja tretina) ako vianocny darcek pre Lanoska
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |