Škoda že sme mali tak málo času a nevedel som sa zastaviř tak som Ti darček nechal u Peřa nech Ti ho doručí
 Škoda že sme mali tak málo času a nevedel som sa zastaviř tak som Ti darček nechal u Peřa nech Ti ho doručí   

Tak nazdravie
 Tak nazdravie  
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Tak nazdravie
 Tak nazdravie  

.......................Stanley píše:Přidávám se též a zjištuji,že oslavenců je přehršel.Děkuji Vojtovi k přání k narozeninám,které mám jak jsem zjistil stejně jako Palikx 5.12.Docela dobrá shoda,jen ty kristovky už nejsou.
 s nimiž jsem v kontaktu ve svém adresáři a následně i kalendáři ...
  s nimiž jsem v kontaktu ve svém adresáři a následně i kalendáři ...  ale na Tebe ...
 ale na Tebe ...   to se přiznávám ... jsem úplně zapoměl, za což se moc omlouvám a slibuji , že se to již nestane
 to se přiznávám ... jsem úplně zapoměl, za což se moc omlouvám a slibuji , že se to již nestane   dodatečně přijmi naší gratulaci a odpust' starýmu chlapovi ...
 dodatečně přijmi naší gratulaci a odpust' starýmu chlapovi ...   

Děkuji Ti Vazoune a stár jsi tak jak se cítíš.
 Děkuji Ti Vazoune a stár jsi tak jak se cítíš.  

dnes slaví své ... narozeniny
 dnes slaví své ... narozeniny   proto mu popřejme hlavně pevné zdraví
 proto mu popřejme hlavně pevné zdraví   to ostatní si už pořídí sám v kruhu rodinném
 to ostatní si už pořídí sám v kruhu rodinném   tak Josefe
 tak Josefe   

Bylo by lepší kdyby bylo už toho Josefa doopravdy
 Bylo by lepší kdyby bylo už toho Josefa doopravdy   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |